Ми у Facebook
05.02.2017, 15:27

Через ожеледицю на Рівненщині розбилося дві фури (+ФОТО)

Свідками ДТП стали патрульні.
3 лютого, близько 9-ї години вечора, інспектори 3 роти Юрій Лесько та Олександр Романцов після денної зміни повертались на власному авто додому в Костопіль.

За словами патрульних, на відрізку від с. Забороль до с. Олександрія дорога була вкрита суцільним шаром льоду. У них попереду рухався вантажний автомобіль MAN з напівпричепом для перевезення лісу, якого помітно "кидало" по дорозі. Через деякий час, біля с. Бичаль, патрульні помітили вантажний автомобіль MAN синього кольору з тентовим напівпричепом, який рухався в зустрічному напрямку в бік Рівного. Несподівано автомобіль занесло на слизькій дорозі, водій не впорався з керуванням, автомобіль з напівпричепом почало розвертати перпендикулярно до дороги на зустрічну смугу, в сторону автомобіля MAN "лісовоз". Водій автомобіля MAN "лісовоз" для уникнення лобового зіткнення спрямував свій автомобіль вправо, в кювет. Проте зіткнення уникнути не вдалося. Синій тентовий MAN протаранив MAN "лісовоз" в праву сторону.

Вчора на Рівненщині сталося 16 аварій


Водій-патрульний, на очах якого сталась ДТП, почав екстрено гальмувати та направив автомобіль на узбіччя, і лише чудом вдалося уникнути зіткнення з "лісовозом".

Передня частина автомобіля була сильно пошкоджена, лобове лежало розбите за десять метрів від вантажівки. Водій самостійно вибрався з кабіни, але мав закривавлене обличчя. Один з інспекторів швидко оглянув водія та виявив рвану рану на лобі, з власної аптечки, взятої з автомобіля, зупинив кров з допомогою медичних засобів та наклав стерильну пов'язку на голову за допомогою бинта.

В цей же час інший інспектор, лейтенант Романцов побіг до автомобіля "лісовоза" та заліз через пасажирські дверцята. Водій знаходився в стані шоку, і патрульний допоміг йому вилізти з кабіни.

Сьогодні у Рівному загорілася іномарка (+ФОТО)


28-річного водія тентового MANa, мешканця Закарпатської області, медики госпіталізували. Попередній діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвана рана над лівою бровою довжиною 4-5 см та забійні рани обох колін.

Пізніше на місце події прибули працівники ДСНС та районного відділу поліції.А через 2 години після пригоди на місце події прибула посипальна техніка для посипання дороги.







На правах реклами