Ми у Facebook
06.02.2017, 13:32

У рівненській квартирі зберігали зброю та майже кілограм наркотиків (+ФОТО)

Поблищу під’їзду на вулиці Степана Бандери поліцейські затримали 30-річного мешканця Обарова.
Під час поверхневого огляду у рюкзаку поліцейські знайшли поліетиленовий пакет із півтора грамами метамфетаміну. За оперативною інформацією працівники управління протидії наркозлочинності прийшли у найману квартиру на вулиці Степана Бандери. У цей час там буди двоє чоловіків: раніше судимі 29-річний рівнянин та 30-річний товариш.

На Рівненщині пізно ввечері горіло авто



- Під час огляду помешкання поліцейські виявили пістолет для відстрілу гумових куль марки "Форт-12", 16 патронів з ознаками видозмінення, посвідчення на зброю з елементами підробки, пакет з псевдоефедрином (прекурсор для виготовлення метамфетаміну) масою 900 грамів та знаряддя для вживання наркотиків, — повідомив т.в.о. начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП в Рівненській області Олександр Нагорнюк. — Усе вилучене направили на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

У Рівному біля "Хортиці" - ДТП



За обома фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання, наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами