Ми у Facebook
10.02.2017, 10:59

Відомого перукаря у Рівному вбила колишня жінка

Вбивство сталося, коли він приходив до дітей.
Такою може бути одна з основних версій цього кривавого злочину.

Близько 18 години учора, дев’ятого лютого, у квартирі на вулиці Пластова у Рівному знайшли тіло 38-річного мешканця, як з'ясувалося, відомого перукаря Сергія Літвінова.

На тілі чоловіка, яке знаходилося в кладовій кімнаті, поліцейські виявили три колото-різаних в ділянці грудей і живота. До скоєння вбивства може бути причетна колишня 23-річна дружина потерпілого.

Молода рівнянка винаймала квартиру на вулиці Пластовій, де мешкала з двома дітьми. Одному малюку три роки, а другому - лише півтора. До неї в гості часто приходив батько її дітей, який, за словами сусідів, турбувався про малюків.

Кілька днів тому сусіди чули сварку, яка виникла між чоловіком і жінкою. Вони голосно з’ясовували стосунки, і зі слів сусідів, нині покійний кричав: «Рятуйте, мене вбивають!» Але сварка припинилася і про неї всі забули.
Через три дні до квартири прийшли батьки чоловіка, які його шукали вже декілька днів. У той час у квартирі нікого не було, а тіло чоловіка довго не могли знайти, адже на нього одягли сміттєві пакети і сховали в кладовці. Труп амаскували різним мотлохом, дитячими іграшками, візочком.

Сусіди говорять, що жінка завезла своїх дітей до матері, а сама вже полетіла в Туреччину.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області та 7 Днів





На правах реклами