Ми у Facebook
21.02.2017, 11:00

Рівненщина: як смертельна гра поширюється серед підлітків (+ ВІДЕО)

Як писав портал ОГО раніше, у суботу, 18 лютого, поліцейським вдалося врятувати двох 19-річних дівчат, які були учасниками суїцидальних груп.
Це трапилось у гуртожитку одного з навчальних закладів міста Дубна. Одна зі студенток, жителька Здолбунівського району, з порізами на руках (із своєрідними написами), розповіла правоохоронцям, що вона є учасницею групи, яка штовхає підлітків до самогубств.

Крім того, дівчина розповіла й про свою одногрупницю, яка теж брала участь у небезпечній грі. Дівчата вже виконали два завдання та очікували наступного, яке мало прийти на мобільний о 22-й годині.

Рівнянам: як вберегти власне дитя від самогубства

- От мені дали завдання у 12 годин і сказали, що о 15 годині завдання повинно бути виконано. Якщо ні, то тобі скидають ссилку і дізнаються твою IP-адресу і починають шантажувати... Там погрози йдуть, що батьків будуть вбивати і так далі...- розповіла одна із постраждалих дівчат.




"Синій кит": на Рівненщині врятували двох дівчат від самогубства

У поліції проводять перевірку та закликають усіх, хто володіє будь-якою інформацією про участь дітей у подібних групах, негайно звертатися за номером телефону «102».

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook







На правах реклами