Ми у Facebook
24.02.2017, 15:00

"Антитіла" привезли до Рівного весну

В рамках масштабного концертного туру "Сонце" гурт Антитіла відіграє сьогодні концерт у Міському будинку культури.
П'ятниця 24 лютого обіцяє бути драйвовою. Рівняни та гості міста матимуть змогу насолодитись якісною музикою від відомого українського рок-гурту "Антитіла". А поки на прес-конференції гурт зустрічався з прихильниками. Щирі та відкриті хлопці з "Антитіла" були раді зустрічі з аудиторією.



Як зауважив Тарас Тополя, енергію для численних виступів черпають з власного життя та здорового сну. Масштабність їхньої шоу-програми відчули вже п'ять міст України, а загалом заплановано відвідати більше двадцяти. 25-го травня відбудеться яскравий фінал туру у Києві, open-air на вертолітній площадці в центрі міста, біля урядового кварталу.

Гурт "Антитіла" у Рівному розповів про Майдан та ситуацію в Україні

Концерти в рамках туру також відбудуться і в прифронтових містах. За словами учасників гурту, ціна за квиток там виставлена мінімальна, адже в кожному куточку України їх чекають, незважаючи на важкі умови.

До Рівного їдуть "Антитіла"

Не оминуло питання і про Євробачення 2017. Свою неучасть у відборах на конкурсу пояснюють відсутністю актуальної пісні, хоча не виключають можливості участі в майбутньому.

Співачка з Рівненщини бере участь у відборі на конкурс "Євробачення"

У групі доволі часто відбувається ротація. Вже рік в гурті перебуває новий учасник Дмитро Жолудь. На запитання чим спровокована зміна, фронтмен з гумором відповів, що вони потребували "жолудів".



Артисти не скупилися на автографи та з радістю фотографувалися з прихильниками свєї творчості. А вже ввечері Антитіла запалять своє "Сонце" у Рівному.





На правах реклами