Ми у Facebook
28.02.2017, 11:00

На Рівненщині жінка "воювала" зі "швидкою"

Поліцейські знайшли зловмисницю, яка 11 лютого пошкодила автомобіль швидкої медичної допомоги. Тепер на неї чекає суд і рахунок у майже 20 тисяч гривень за ремонтні роботи.
Бригада швидкої медичної допомоги виїхала за викликом. Водій припаркував службове авто у дворі будинку. Там до нього підійшли невідомі жінка та чоловік, які запитали, хто викликав медпрацівників. Так як водій відмовився повідомляти такі дані стороннім людям, жінка вчинила сварку, в ході якої почала наносити удари сумкою та ногами по автомобілю, а її товариш відривав дзеркала заднього виду. Таким чином вони пошкодили фару, дзеркала заднього виду та дверцята автомобіля. Після цього жінка та її супутник утекли з місця події.

У Рівному митника затримали “на гарячому”

Злоумиснецею виявилась 42-річна місцева жителька. Як пояснила вона правоохоронцям, того вечора вона була п'яна, тому погано контролювала та усвідомлювала свої дії. Із тієї ж причини нібито не може пригадати й чоловіка, який був з нею. Ціна такого «безпам'ятства» - 19 540 гривень, які за підрахунками КЗ «Обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини» необхідні для проведення ремонтно-відновлювальних робіт пошкодженого автомобіля. Окрім цього, за факт дрібного хуліганства на неї чекає штраф, виправні чи громадські роботи, або ж адміністративний арешт до 15 діб. Поліцейські наразі розшукують й чоловіка, причетного до пошкодження автомобіля «швидкої».

Рівненські патрульні у хмельничанина знайшли бурштин (+ФОТО)

Відділ комунікації
поліції Рівненської області





На правах реклами