Ми у Facebook
02.03.2017, 13:00

Рівненський тренер привів «греко-римську» збірну України до перемоги на міжнародному турнірі

Кадетська збірна команда України з греко-римської боротьби посіла перше місце на Міжнародному турнірі з греко-римської боротьби. Наставником українців є тренер-викладач КЗ «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради Дмитро Шевчук.
Крім того, команда Костопільського ліцею серед юнаків 2002-2003 р.н. виборола «бронзу».

Учні ліцею, які є членами кадетської збірної команди України, здобули золоті нагороди турніру у своїх вагових категоріях: Владислав Кузько (в/к 46 кг), Дмитро Мірошник (в/к 63 кг), Максим Ярошик (в/к 69 кг).

Загалом близько 400 спортсменів із України, Литви, Латвії, Росії, Естонії, Білорусі, Швеції боролись за звання переможця Відкритого республіканського турніру з греко-римської боротьби серед юнаків 2000-2001 років народження, 2002-2003 років народження на призи бронзового призера 26-х Олімпійських ігор Валерія Циленьтя.

Змагання проходили 22-24 лютого у білоруському місті Ліда.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Збірна Рівненщини з греко-римської боротьби стала кращою на Чемпіонаті України

На Першості Європи з греко-римської боротьби рівненчанин здобув бронзу

Тим часом, у Виноградові Закарпатської області відбувся Чемпіонат України (Західна зона) з греко-римської боротьби серед юнаків 2000-2001 років народження.

Із Костопільського обласного ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ст. фізичної культури і спорту брали участь семеро вихованців.

Протягом двох днів на борцівських килимах відбувались поєдинки кращих представників Тернопільської, Вінницької, Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Рівненської області.

«Семеро вихованців ліцею брали участь в цих змаганнях. І місце посів Віталій Стеценко (в\к до 54кг), ІІ місце – Линник Єгор (в\к до 76 кг) та Валентин Домбровський (в\к до 85 кг), ІІІ місце – Ілля Довжан (в\к до 100 кг) та Максим Сорока (в\к до 54 кг)», - повідомили у комунальному закладі «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради.

Раніше ми писали, що тренера Костопільського спортивного ліцею Дмитра Шевчука призначили старшим наставником кадетської збірної України з греко-римської боротьби. Причиною такого кадрового злету стали високі результати вихованців костопільчанина на чемпіонатах континенту та світу.





На правах реклами