Ми у Facebook
02.03.2017, 12:43

Депутати звільнятимуть директора рівненського аеропорта 17 березня

Голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук своїм розпорядженням за № 20 від 1 березня цього року відсторонив із займаної посади директора ОКП «Міжнародний аеропорт Рівне» Ігора Насинюка, якого Держаудитслужба звинувачує у мільйонних фінансових порушеннях
Розпорядження голови облради про звільнення керівника аеропорту ще мають затвердити обласні обранці під час чергової сесії, що має відбутися 17 березня.

Таким чином Микола Драганчук дотримав свого слова, яке він давав трудовому колективу підприємства, що долю керівника аеропорту остаточно вирішуватимуть лише депутати облради під час сесійного засідання.

«Річ у тім, що Державна аудиторська служба перевіривши діяльність обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» виявила фінансові порушення в роботі даного підприємства. Ситуація обговорена в профільній комісії нашої ради, і була висунута вимога про усунення порушень. Пройшло три місяці, і адміністрацією підприємства ці вимоги не були виконані . Я не можу не реагувати на таку бездіяльність керівника одного з найбільших комунальних підприємств області і тому після консультацій з головами фракцій обласної ради, які представляють більшість депутатів нашої ради, прийняв рішення про звільнення із займаної посади Ігора Насинюка. Враховуючи те, що деякі представники трудового колективу аеропорту були не згодні з цим рішенням, воно має бути затверджене на сесії Рівненської обласної ради, яка відбудеться 17 березня», - зазначив у коментарі для місцевих ЗМІ Микола Драганчук.

Нагадаємо, що минулого року Держаудитслужба перевірила Рівненський аеропорт, який належить обласній раді, і знайшли фінансових порушень на 1,1 мільйона гривень. За висновками аудиту ДАС рекомендувала обласній раді звільнити із займаної посади директора аеропорту Ігоря Насинюка.

Джерело: http://rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=049105





На правах реклами