Ми у Facebook
06.03.2017, 17:00

Суд над Романом Насіровим: у медикаментозному сні чи достатньо жвавий? (+ВІДЕО)

Сьогодні, 6 березня, триває суд над колишнім Главою Державної фіскальної служби України.
Засідання триває. Зокрема, суд відхилив клопотання адвокатів Романа Насірова щодо проведення судово-медичної експертизи про стан здоров'я останнього. Адвокати Романа Насірова також заявили, що під час вручення підозри він знаходився у медикаментозному сні. На це прокурори в свою чергу наполягають, що в цей час голова ДФС був "достаньо жвавим і сприймав слова прокурорів".


До речі, Роман Насіров цю ніч не покидав залу суду - активісти побоююючись, що він утече, заблокували виходи та прилеглі квартали.

Власник Рівнеазоту до США не збирається?

Напередодні свого 38-річчя Романа Насірова затримали відразу у палаті відомої клініки "Феофанія" - до нього туди приїхали детективи НАБУ та прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Це сталрся 2 березня. Наступного дня Романа Насірова відсторонили від посади Глави ДФС. Таке рішення ініціював Міністр фінансів Олександр Данилюк. Обов'язки Голови Державної фіскальної служби поклали на Мирослава Продана.

Власника Рівнеазоту затримали за ордером… Із Іспанії

За словами адвокатів Романа Насірова, йому інкримінують зловживання службловим становищем та розкрадання державних коштів у розмірі 2 мільярди гривень.

В інтерв'ю шеф-редактору видання LB.UA Cоні Кошкіній Роман Насіров зазначив, що не збирався втікати з України, а також повідомив, що співпрацював зі слідством й планує і надалі захищати свої права у судовому порядку. За його словами, у нього перед цим був гіпертонічний криз та передінфарктний стан.



Відео належить виданню LB.UA.

За повідомленням Еспресо ТВ та видання Лівий Берег.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами