Ми у Facebook
07.03.2017, 08:00

У Рівному пограбували депутата - вкрали сад

Про це написав на своїй сторінці депутат Рівнеради Святослав Євтушенко.
"Другий рік поспіль "злодюжки" крадуть садженці яблунь, які я висадив на своїй ділянці біля об'їздної, як повертати на Остріг. Мрію зробити там гарний яблуневий садок. Тому не стомлювався знову висаджувати після злодіїв дерева, доглядати та охороняти їх. Вчора 4.03.17 злодюжки дочекалися поки сторож поїде з садка в 7 годині ранку, виштрикнули та вкрали 113 дерев.

Я розумію, що нелюди, які таким промишляють, вже покарані Богом, адже не від хорошого життя вони цим займаються. Тому навіть не тримаю на них зла. Але, враховуючи систематичний характер поплюдження моєї праці, прошу максимально широко поширити цей пост, а всім тим, хто може допомогти вийти на злочинців - прошу відгукнутися та підказати, хто б це міг бути.

Я розумію, що швидше за все дерева потраплять на ринок, тому наголошую на особливих відмінностях - всі яблуні підрізані зверху. На фото під постом я показав як.

Буду вдячний за будь яку інформацію! Може хто проїздив автодорогою, щось бачив. Або побачить, як хтось продає підрізані садженці яблуні...
Конфіденційність, у випадку потреби, гарантую."



На Рівненщині цинічно пограбували стареньку пенсіонерку (+ФОТО)






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ