Ми у Facebook
09.03.2017, 16:54

У рівненському "Mon Cafe" атмосферно та по-весняному відзначили свято 8 Березня

"Весна іде, красу несе, а в тій красі радіє все," - словами відомої української народної пісні розпочалась весняна зустріч у затишній кав'ярні-кондитерській "Mon Cafe".
"Mon Cafe" - приємний заклад в центрі міста. Завдяки атмосфері, що тут панує, та смачнющій випічці власного виробництва, кав'ярня-кондитерська стала улюбленим місцем відпочинку для багатьох рівнян. Сюди приходять відпочити, попити смачної кави та часто приводять дітей, для яких тут всі умови: іграшки та смачна здорова їжа. А ще кафе здобуло багато друзів та партнерів, з якими завжди веде постійну тісну співпрацю. Тому напередодні Міжнародного жіночого дня, Mon Cafe вирішило зібрати друзів, партнерів та постійних клієнтів, щоб разом відзначити початок весни.

- Основна ідея сьогоднішнього свята - подякувати постійним клієнтам, гостям та партнерам закладу за те, що вони залишаються з нами. Хочемо зробити для них початком весни радісним та приємним, - вітає гостей власниця “Mon Cafe” Вікторія Крилова.



Так, вечір проходив у затишній теплій та привітній атмосфері під звуки музики, у виконанні драйвових хлопців з гурту "NON-STOP".



Присутні гості могли поспілкуватися, поласувати смаколиками власного приготування від Mon Cafe, та пригоститися цілющим трав'яним чаєм чи елітними напоями від партнерів. Але це ще не все: хлопці з “Екосолодощів” провели смачний майстер-клас по приготуванню цукерків своїми руками з натуральних продуктів. Кожен міг одразу спробувати екоцукерку, але найбільше солодкому видовищу раділи діти.



- Жінка своїм серцем, своєю душею набагато ближча до Бога. Адже вона дарує життя майбутнім поколінням і якщо чоловіки більше творять агресію та війни, то жінки творять прекрасне майбутнє, - привітав присутніх жінок представник ГО "Час Дій" Олександр Лащук.



Допомагала проводити захід відома в Рівному коуч, жіночий тренер, директор Всеукраїнського жіночого фестивалю "Аніма" Яна Довмат.



Після святкування жодна жінка не залишилася без подарунку, адже до свята всіх привітали квітами та презентами. Всі отримали масу позитивних емоцій та приємних вражень.

БІЛЬШЕ ФОТО


Долучилися до організації події: "Спіріт Захід"- офіційний дистриб'ютор компанії "Маруся Бевериджиз Юкрейн" в м.Рівне і Рівненській області, Торгова марка "Всесвіт"- виробник Іван-чай, Туристична агенція "Наутілус”, Німецький косметичний бренд "LR Health and Beauty".





БІЛЬШЕ ФОТО








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ