Ми у Facebook
10.03.2017, 17:30

Людмила Руда: "Ми даруємо жінкам здоров’я через красу"

Дарувати жінкам красу – нелегка, проте приємна справа. Як тендітній жінці вдається підтримувати роботу одного з найкращих косметологічних закладів Рівного – Центру здоров’я та краси "Єва", розповідає його власниця Людмила РУДА.
– Як Ви потрапили в косметологію?

– Якщо чесно, то питання вибору переді мною навіть не стояло. Я завжди мріяла бути лікарем. Тож коли настав час вибору професії, одразу вибрала для себе медицину і вступила до медичного коледжу. А от з косметологією вийшла більш заплутана історія. Постала банальна проблема – потрібно було заробляти гроші. У важкий 1992 рік, коли не платили зарплату, створили першу приватну установу, в якій надавали косметологічні послуги. Усе робилося інтуїтивно і натхненно, була переповнена драйвом і оптимізмом, коли немає досвіду, немає складнощів. Власне, це і були перші кроки в косметології, після яких я почала розвиватись у цій сфері.

У 2003 році відкрила свій власний салон. Працюючи там, в мене виникло бажання розширити спектр послуг, для того, щоб у моїх клієнтів була можливість зробити все в одному місці, не витрачаючи часу та сил на пошук майстра. Таким чином був створений Центр краси та здоров'я "Єва", який на сьогоднішній день є оазисом краси, добра, тепла, гармонії, молодості та енергії.

– Хто Вас надихає на те, щоб творити і розвиватися?

– Секрет простий – потрібно щиро любити людей! Робота з людьми приносить мені величезне задоволення! Щирі посмішки на обличчях моїх клієнтів – це найбільша радість для мене, яка і стимулює мене до розвитку. Я перфекціоністка, роблю те, що мене цікавить, я працюю на драйві. Якщо драйву, задоволення від зробленого немає, мені стає нудно, і я починаю все змінювати. Зі мною непросто працювати, мені потрібно, щоб усі навколо були в тонусі, так працюю сама і таких людей підбираю для роботи. Наші професіонали є креативними, ідейними, працьовитими, які завжди прагнуть нових знань та висот. Ми постійно організовуємо різноманітні цікаві святкування і заходи, як для колективу, так і для клієнтів, велика кількість яких вже стали для нас хорошими друзями.



– Чим унікальний Центр здоров’я та краси "Єва", якими процедурами можете здивувати?

– Центр краси та здоров’я "Єва" – це не просто косметичний салон, це комплекс декількох напрямків, які гармонійно доповнюють один одного, створюючи збалансовану систему. Філософія нашого Центру полягає в тому, щоб піклуватись не лише про зовнішність наших клієнтів, а й про їх здоров'я та самопочуття. Тому, крім косметологів, спеціалістів з корекції фігури, майстрів нігтьової естетики, перукарів та візажистів, у нас працюють ще й лікарі. Це гінеколог-ендокринолог, дієтолог, дерматолог, трихолог, косметолог-ін’єкціоніст. Також у Центрі працює спеціаліст з психоемоційної корекції, який допомагає нашим клієнтам позбутися комплексів чи справитись з проблемами, а також налаштовує на гармонійний стан і проводить групові заняття на різноманітні теми.

Ми пишаємось тим, що в нашому Центрі впроваджені сучасні технології, за допомогою яких ми покращуємо якість життя наших клієнтів. До числа таких технологій по праву належить інноваційний апарат SURGITRON або "холодний" радіоніж, за допомогою якого можливе безболісне видалення родимок, бородавок та інших новоутворень. Застосування даної методики забезпечує максимальну безпечність та ефективність, а також відмінний косметичний ефект – рівна, чиста шкіра чи мінімально можливий рубець. А ще ми користуємось унікальною в місті технологією PRP, яка дозволяє омолодити шкіру та використовується для загоєння ран та відновлення росту волосся. Ця технологія є великим проривом в лікуванні випадіння волосся. Вона заснована на дії власних факторів росту, які й активізують ріст капілярів, "пробудження" сплячих волосяних фолікулів, будівництво молодого колагену й омолодження клітин шкіри.

Загалом у Центрі краси та здоров'я "Єва" ми зібрали все те, чого може потребувати жінка і не тільки. І це насправді дуже зручно, особливо напередодні важливих подій чи якогось святкування. Адже нашим клієнткам не потрібно шукати по всьому місту окремо перукаря, візажиста чи масажиста. Вони приходять до нас і отримують всі потрібні послуги в одному приміщенні, економлячи при цьому масу часу. Крім того, багато послуг ми поєднуємо. Наприклад, роблячи зачіску, жінці одразу надають послугу манікюру чи візажу, а обгортування ми робимо одночасно з доглядом за обличчям. В результаті, наші клієнти можуть повністю підготувати себе до якоїсь важливої події чи просто відпочити та насолодитись процедурою, не витрачаючи на це багато часу.

– Що можете сказати про плани чи новинки? Чим порадуєте рівнян незабаром?

– Невдовзі у нас відкривається навчальний центр для майбутніх косметологів. Адже в нас насправді величезний досвід і технологічна база і ми маємо чим поділитися та чого навчити. Курс на 2/3 складатиметься з практичних занять, на яких учні зможуть познайомитись з найсучаснішими процедурами та апаратами. Отож, ми запрошуємо всіх, хто має медичну освіту і мріє опанувати найцікавішу професію косметолога-естетиста, до нас на навчання. А найкращі випускники отримають можливість працевлаштування в нашому Центрі.

– Поділіться секретом Вашого успіху – що потрібно зробити, щоб домогтися таких висот?

– По-перше, треба займатися тією справою, яка тобі приносить драйв. А по-друге, не треба боятися віддавати. Чим більше віддаєш – тим більше отримуєш. Коли я це зрозуміла, мені стало дуже легко. Навіть якщо "поцупили" клієнта, зрадив партнер чи найкращий учень – нічого страшного не відбулося. Віддавайте легко – і отримаєте набагато більше!



Ми знаходимось за адресою: м.Рівне, вул. Костромська, 41
Тел.: (097)615-04-50, (0362)69-00-00
eva-rivne.com.ua


Ліц. МОЗУ АД №071317 від 15.11.2012





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ