Ми у Facebook
10.03.2017, 15:28

Рівнянка Котовська встановила рекорд італійської траси в напівмарафоні [+Фото]

Рівненська спортсменка Ольга Котовська перемогла у напівмарафоні Maratonina di Gorizia, який пройшов в Італії. Легкоатлетка з України також встановила новий рекорд цієї траси – її час склав одну годину 13,18 хвилини, за який вона пробігла 21 км 097,5 м.
Варто нагадати, особистий рекорд рівнянки 1:12.14 год. За такий час Котовська подолала дистанцію 9 листопада 2014 року в Польщі.

Італійку Терезу Монтрон Ольга випередила більш ніж на шість хвилин (1:19.33 год). Трійку призерів замкнула Петра Тратник зі Словенії (1:22.07 год).

Серед чоловіків швидше напівмарафонську дистанцію подолав Канда Джоната Косгей з Кенії. Його результат - 1:05.01 год.

Як розповіли у Rivne Running Club, співзасновниця клубу Світлана Станко фінішувала четвертою на змагання з півмарафону у місті Вязовня (Польща). Час підопічної Андрія Попеляєва - 1.19,59. Другою на змаганнях фінішувала українка, друг Rivne Running Club Катерина Карманенко. Її час - 1.17,04.

У змаганнях серед чоловіків представник рівненського клубу, вихованець тренера Володимира Захожого - Сергій Українець фінішував третім. Його час - 1.08.10.







МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненчанка Ольга Котовська в Ганновері стала другою в марафоні

Ольга Котовська претендує на звання кращої легкоатлетки України - голосування

Нагадаємо, нещодавно по п’ять золотих, срібних та бронзових медалей здобули рівненські спортсмени на чемпіонаті України з легкої атлетики. Змагання проходили серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами зору, фізичного та розумового розвитку у Запоріжжі.

«Водночас майстер спорту України Роман Новак, який здобув «золото» серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату у штовханні ядра з результатом 15,49 м рекомендований в члени національної збірної команди України . Він буде приймати участь у міжнародному турнірі, який відбудеться у Франції в травні та у чемпіонаті світу у Лондоні в липні цього року», - зазначили у КЗ «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Рівненської обласної ради.





На правах реклами