Ми у Facebook
14.03.2017, 11:00

Сьогодні - День добровольця: у Рівному відбудеться зустріч

Сьогодні, 14 березня, в Україні відзначають День добровольця.
- Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників, - йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

До Дня добровольця сьогодні, 14 березня, відбудеться зустріч з Ростиславом Шикулою – добровольцем Батальйону оперативного призначення Національної гвардії України. Зустріч бійцем проведуть у Рівненському обласному краєзнавчому музеї. Початок о 12 годині.

У Рівному прощалися з загиблим Героєм

Ростислав Шикула – уродженець Рівного. Чоловік працює викладачем біологічних дисциплін, доцент кафедри біології Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. академіка Степана Дем’янчука.

У 2014-2015 роках Ростислав Шикула добровільно проходив службу в Батальйоні оперативного призначення Національної гвардії України, старший кулеметник БТР, рядовий резерву. Він створив фільм «47 Днів перемир’я», в якому розповідає про формування, підготовку та особовий склад Івано-Франківського добровольчого Батальйону оперативного призначення Національної гвардії України.





На правах реклами