Ми у Facebook
17.03.2017, 16:01

На Рівненщині обстріляли поліцейських (+ФОТО, ВІДЕО)

Інцидент стався вчора, 16 березня.
Опівдні неподалік Клесова, в урочищі «Азалія» поліцейські виявили старателів за роботою двох мотопомп. Помітивши правоохоронців, вони одразу втекли. Транспортуючи вилучене обладнання для незаконного промислу ґрунтовою дорогою, побачили, що шлях перекритий свіжоспиленими соснами, розкиданими металевими прутами та склом від розбитих пляшок.

Рівненщина: попри протести мотопомпи таки забрали (+ФОТО)



Поліцейські самотужки усунули всі перешкоди, однак, під’їхавши до траси «Київ-Ковель», на них чекали п’ять автомобілів, біля яких стояли чоловіки у балаклавах. Близько 25 невідомих почали погрожувати фізичною розправою правоохоронцям та вимагали віддати вилучене обладнання.

Рівненщина: бурштин возив у дорогому позашляховику (+ФОТО)




Чоловіки у балаклавах почали кидати каміння у бік поліцейських і погрожували підпалити службове авто. На неодноразові вимоги правоохоронців залишити місце події та не перешкоджати виконанню службових обов'язків невідомі не реагували, а навпаки почали стріляти по поліцейських. Одна з гумових куль влучила в бронежилет одного з працівників поліції.



Коли затримали найактивнішого з учасників конфлікту, який підбурював та закликав до протиправних дій, решта з натовпу втекли. Зловмисником виявився 43-річний житель смт Клесів. Зараз він спілкується з слідчими.

На Рівненщині бурштинокопачі напали на поліцейських (+ФОТО)

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ