Ми у Facebook
20.03.2017, 14:30

"Повне зубожіння - увесь центр у секонд-хендах та гральних закладах," - соцмережі про Рівне

В соцмережах рівняни обговорюють неконтрольований натовп, який вривається до місцевого магазину секонд-хенду.
Нагадаємо, що ролик про черги розмістили у соцмережах.

Сергий Оверчук:
Дожилися :-( Повне зубожіння. Увесь центр у секонхендах та гральних закладах

Igor Strizhous:
Це повне паскудство . Своє виробництво обклали податками , світло по-2.60 квт. Зробити своє неможливо , завезти ззакордону митні ставки сягають 44% вартості . То чому ми ходимо в секондівських лахміттях ?

Natalia Pobezhymova:
Якщо є попит буде і пропозиція. Закони ринку. Людям нікуди діватися. Таке життя.

Сергей Яремчук:
Среди этих "несчастных" большая часть перекупов, которая потом все это повезет по селам.

Valeriya Vashchuk
:
Дивіться на це як європейці та американці, якщо вже так секонд муляє очі- у них там це-"збереження навколишнього середовища через використання повторно речей, а не множення не потрібних нових."

Рівне перетворюється в місто секонд-хендів

Віка Власенко:
Це є нормальним! Не розумію ваших думок??? За великі гроші купляти вітчизняну синтетику,яка лізе і кошлатається після першого прання?

Valeriya Vashchuk:
взагалі, речі, "зроблено в Україні" рази так у мінімум 3 дорожчі нових з тієї ж Америки і Европи. Якісне Українське коштує не дешевше Майкл Корсів та інших знаменитих дизайнерів. Тому реально дивлячись на можливості українців-на купування українського-середньостатистичної зарплати-мало.

Віка Власенко:
З нашими зарплатами, тільки там і вдягатися!

Лілія Лазоришина:
Ви якби бачили хто ходить в ті секонди,люди далеко не бідні)))Що ж ви будете без тих секондів робити?!При наших з/п -хіба що з голими задами.

Maria Kost:
Секонд це лакмус заробітку та економіки уцілому такщо одні можуть купити собі у Златі за 1000 джинси і не переживати що їсти, а інші теж хочуть бути не гірше та вдітими за 100 так що деяких змушена ситуація купляти там.

Вадим Бобриков:
Тому що у людей немає грошей на нові речі. Тому вимушені штурмувати секонди... А підприємці це бачать і переорієнтовують свій бізнес...


Чим вивести запах з речей, куплених у секонд-хенді

Elena Karnauh:
А на ринку черги за простроченими продуктами... дожились....

Аліна Верташова:
Навіщо це взагалі знімати і викладати в нет? Сумно якось стає...від того, що ЗП іноді не дозволяє повністю розрахуватись за комун. послуги...від того, що талановита людина (художник, менеджер, музикант...), змушена заробляти кошти не на "благо держави" розвиваючи її, а бігатниною по SH купуючи та перепродаючи вживаний одяг... І сумно, що люди сміючись, знімають відео, де б'ється скло...падають люди...для чого? Задля популярності?....А ще сумно, що деякі цього всього не розуміють, і з осуджуючим виглядом, дивляться на покупців SH як на якийсь непотріб.... ніхто не може знати, де і ким ми будемо завтра....!

Vadim Dod
:
Хочеться сказати неперемовною кацапською... Але може діти читають.
Це - жах!
Люди добрі! Є ж приказка. Ми не настільки багаті, щоб дозволити собі купувати дешеві речі!
При умові, що в цій сорочці вже четвертого поховали.
Є, блін, інтернет! Є інтернет магазини. Користуйтесь перекладачем! Він безкоштовний!
Хто шукає, той знайде.
Умовно... Охфігєнно дорогі джинси можна знайти за 5-8 €. Новусінькі!!!
Є картка. Є пошта.
Не будьте стадом.
Просто стадо.
Ех, дорога до Європи..

Mila Mango:
Second - це ще й менталітет...Мовляв, дивіться, клас, дешево купила...У мене мурашки По спині думаючи що хтось це вдягав..І людей, які там пасуться, я зневажаю...Бо не від бідності насправді туди сунуться, А щоб ще раз перепродати та кого- небудь взути... Колись були комісійні магазини..Люди приносили лишнє щоб продати...Але такого смороду не було...Та й скільки тих шмоток треба??? А наше місто таке гарне як довели до такого стану - центр секонда...Ганьба владі...


Писіна Тетяна:
Здається від секонду ще якась залежність з'являється

Liliya Momotyuk
:
Років 10 тому у Рівному були соціальні магазини (принаймні, одного точно пам''ятаю по вулиці Гагаріна біля Газорозрядного). Цілком пристойний одяг від вітчизняного виробника, за гнучкими та доступними цінами. Тепер від таких магазинів не залишилося й сліду, натомість розширюється мережа секондів ((( Так держава "дбає" про своїх людей (

Коментарі зібрані у спільноті "Ровно.Твой город в сети" у соціальній мережі Фейсбук.





На правах реклами