Ми у Facebook
21.03.2017, 13:30

У Рівному стартує XV ювілейний сезон першої модної події FASHION TIME

Сезон весна-літо 2017 обіцяє бути яскравим і насиченим і триватиме впродовж тижня з 27 березня до 1 квітня включно.
Обличчям рекламної кампанії ЮВІЛЕЙНОГО сезону FASHION TIME стала засновник торгової марки «ARTmodels», ідейний натхненник проекту Оксана Ігас. На афіші проекту Оксана вбрана в український автентичний одяг Рівненського Полісся кінця 19 століття. Це один із костюмів, відтворений нашим земляком з Радивилівщини Володимиром Дзьобаком. Понад 15 костюмів з колекції відродженого автентичного одягу буде вперше представлено на ексклюзивному благодійному вечорі «Староволинський Бал», що відбудеться разом із презентацією поліських страв у ресторані «БарМаки», та на традиційному Рівненському подіумі під час модних показів XV ЮВІЛЕЙНОГО сезону FASHION TIME.

Не випадково місцем проведення фотозйомок для рекламної продукції було обрано популярний, модний і впізнаваний туристичний об’єкт Рівненщини «Тунель кохання».

Об’єднує ідею ЮВІЛЕЙНОЇ Першої модної події слоган – «Знайти, відчути, зберегти». В ці три дієслова вкладено багато сенсу. Це і кохання, і наміри, і відродження, і бажання цінувати те, що маємо і чим повинні пишатися.

В рамках Першої модної події окрім модних показів авторських і брендових колекцій одягу, взуття та аксесуарів, традиційно пройде конкурс модних луків Best of Style VII, конкурс молодих дизайнерів 1Look III, а також форум «FASHION TIME «Історії успіху». Адже саме FASHION TIME чотирнадцять сезонів поспіль не просто привертає увагу модників та модниць, відомих рівнян, власників брендових магазинів, місцевих дизайнерів, стилістів, акредитованих представників ЗМІ, спеціальних гостей з усієї України та з-за кордону. За
час нашої спільної взаємодії народилося чимало самостійних творчих імен.

Отже, XV ЮВІЛЕЙНИЙ сезон Першої модної події FASHION TIM стартує 27 березня. Реєстрація на конкурси та участь у Першій модній події відкрита. Звертайтеся за телефонами: 067 383 50 06, 067 360 51 22.






З повагою,
Руслана Броновицька
прес-менеджер
п’ятнадцятого
ЮВІЛЕЙНОГО сезону
Першої у Рівному
модної події FASHION TIME






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ