Ми у Facebook
26.03.2017, 16:00

Як рівнянам обрати ідеальний квітковий подарунок

«Flowertree Rivne» - це не просто сучасний салон квітів, це чарівний світ, потрапляючи в який, ви можете реалізувати всі свої квіткові фантазії.


Тут можна замовити неповторний подарунок з унікальним дизайном, адже флористи з любов’ю підбирають нові фактури і поєднання кольорів, використовують цікаві природні матеріали та незвичайні сорти рослин.

Куди поїхати рівнянам навесні, щоб помилуватися квітами (+ ФОТО)

Квіти є доречними, та й просто необхідними, на будь-якому святі, додають неабиякої краси та затишку в інтер’єрі, радують око, додають урочистості, дарують романтичний настрій. У «Flowertree» вас здивують, створюючи лише найоригінальніші букети й композиції – це і квіткові коробочки з солодощами та фруктами, найрізноманітніші букети, квіти в конусах, кашпо та дерев'яних ящиках, квіткові конверти для подарункових сертифікатів, весільна флористика, декор живими квітами та ще багато іншого.

Зараз одним із найактуальніших трендів сучасної флористики стали квіти в коробках (flower box). Замість того, щоб дарувати звичний букет квітів, можна оформити його в оригінальний спосіб, що не залишить байдужими нікого. Такий подарунок буде виглядати дуже стильно та незвичайно.

Квіти в шляпних коробках дарують як відкритими, так і закритими, і флавербокс може мати найрізноманітніші розміри та форми – від мініатюрних до величезних, круглих, овальних, у формі серця та квадратних. Квіти в коробці не вимагають особливого догляду, не втрачають свого вигляду та можуть простояти до двох тижнів. Усередині flower box знаходиться спеціальна губка, яка забезпечує рослини необхідною вологою і допомагає їм тривалий час залишатися свіжими.





Коробочку можна прикрасити різноманітним декором, ягодами, фруктами та навіть солодощами. Дуже популярний варіант – доповнити квітковий бокс макарунами, адже тоді ваш подарунок близьким стане не тільки дуже красивим, а й смачним.

Вийшов новий березневий випуск рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!"

Ще одним оригінальним подарунком є оформлення квітів у поштових конвертах. Ці маленькі та вишукані композиції розчулять будь-кого. До такого подарунка можна додати якийсь сертифікат або навіть вітальну листівку. Ідеальний варіант для тих, хто любить квіти, але не терпить великі і тяжкі букети.



Якщо ж вам хочеться замість букета з 10 видів квітів або складної флористичної композиції отримати просто оберемок червоних троянд або півоній, то тут вам можуть запропонувати мінімалістичні монобукети (з одного виду квітів). Такий презент буде актуальний як на день народження, так і на весілля – це універсальне та стильне квіткове рішення.





Ви можете бути впевненими, що замовляючи квіти у салоні «Flowertree Rivne», отримаєте дійсно стильний, сучасний та неймовірно красивий букет, не схожий на інші!



Салон квітів «Flowertree Rivne»

Адреса: просп. Миру, 9 (у приміщенні кав’ярні «WakeUp»)
Instagram: flowertree_rivne
Телефон для замовлення: 097-190-89-47








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ