Ми у Facebook
27.03.2017, 17:02

У Рівному молодий чоловік влаштував криваву різанину (+ФОТО)

За допомогою ножа юнак розправився відразу з двома старшими чоловіками.
Учора, 26 березня, близько опівночі до поліції надійшло повідомлення, що у дворі на вулиці Вербова поміж будинками відбувається бійка.

Правоохоронці на місці події з’ясували, що 36-ти та 48-річні рівняни напідпитку поверталися додому. Помітивши біля будинку шістьох молодиків вирішили «поспілкуватися». Появі двох непроханих гостей компанія не зраділа, відреагувала агресивно і вже за лічені хвилини поквиталися з ними. П’ятеро з них обступили чоловіків, а 19-річний рівнянин почав наносити обом численні удари ножем у різні частини тіла. Згодом хлопець пояснив правоохоронцям, що застосував ніж, бо його теж помітив у руках одного із своїх супротивників.

Рівнянину спалили іномарку (+ФОТО)




Каретою швидкої медичної допомоги потерпілих доставили до Рівненської обласної клінічної лікарні. У старшого лікарі попередньо діагностували проникаючі ножові поранення грудної клітки, відкритий пневматорекс, геморагічний шок, у молодшого - проникаючі ножові поранення грудної клітки, різані рани правого стегна та лівої щоки та госпіталізували у торакальне відділення медзакладу. Наразі життю потерпілих нічого не загрожує.

На Рівненщині некероване авто вбило свого власника (+ФОТО)



- За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський.— Зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали та помістили до ізолятору тимчасового тримання Рівного. Нині вирішують питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

Крім того, поліцейські з’ясували, що 19-річний рівнянин чотири роки тому притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі. Та тоді як неповнолітньому, суд виніс вирок у виді штрафу.



Тепер за скоєне йому загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами