Ми у Facebook
17.02.2016, 16:40

Претендентів на перемогу в Меморіалі Шморгуна лишилося четверо

Після поєдинків 1/8 та 1/4 фіналу Відкритої зимової першості міста Рівне з футболу «Меморіал Володимира Шморгуна» визначився квартет команд, які боротимуться за підсумкову перемогу в турнірі. До «фіналу чотирьох» потрапили ФК «Малинськ», ФК «Садове», «Калина» (Бугрин) та «Крокус».
Щодо перших двох клубів, то представники першої обласної ліги з Березнівського та Гощанського районів вже перед початком змагань розглядалися в якості фаворитів. Волею жереба ФК «Малинськ» та ФК «Садове» вже не зустрінуться раніше фіналу. Швидше всього, саме ці колективи і розіграють звання переможця Меморіалу у неділю, 21 лютого, повторивши фінал минулого року.

Щоправда як представник другої обласної ліги «Калина» з Бугрина, так і учасник вищої ліги чемпіонату Рівненського району «Крокус» здатні у півфінальних поєдинках проти більш іменитіших суперників стрибнути «вище голови» та потрапити до фіналу.

Результати матчів 1/8 фіналу, субота, 13 лютого:

Городок – ФК Курозвани - 0:0 пп 2:4, Крокус – Понеділок - 2:1, Горинь – Рівес (Верхівськ) - 3:1, Полісся – Калина (Бугрин) - 1:2, Сатурн (Дядьковичі) – ФК Симонів - 3:0, Волинь – Ветеран-Тинне - 4:0, ФК Садове – ФК Горбаків - 1:0, ФК Малинськ – ФК Тинне - 7:0

Результати поєдинків 1/4 фіналу, неділя, 14 лютого:

ФК Малинськ – Горинь - 5:0, Волинь – Крокус - 1:2, Калина – Сатурн - 0:0 пп 3:1, ФК Садове – ФК Курозвани - 3:1

Розклад матчів 1/2 фіналу, 20 лютого (субота)

10:20 Калина – ФК Садове
11:45 ФК Малинськ – Крокус

На зимовому Меморіалі Шморгуна визначилися всі учасники 1/8 фіналу

На зимовому Меморіалі Шморгуна команди провели 5 та 6 тури

Відзначимо, що змагання, організовані Рівненською міською федерацією футболу (РМФФ), будуть проводитися з метою якісної підготовки футболістів до участі у міських, обласних та всеукраїнських змаганнях з футболу та вшанування пам’яті футбольного тренера Володимира Андрійовича Шморгуна.

Команди-учасниці розподілені на дві групи згідно спортивно-територіального принципу. До фінальної частини змагань, яка проходить за кубковою системою, виходять по 8 кращих команд з кожної групи.

Нагадаємо, що переможцем Меморіалу Шморгуна-2015 став ФК «Малинськ», який обіграв у фіналі ФК «Садове» з рахунком 1:0. Третьою стала команд з Оржева – ОДЕК у «малому фіналі» виявився сильнішим за юніорів луцької «Волині», перегравши їх з результатом 2:0.






На правах реклами