Ми у Facebook
30.03.2017, 16:03

Рівнянка Ольга Полюк на Кубку Європи з фристайлу здобула бронзу і два срібла

Рівненська спортсменка Ольга Полюк продемонструвала результативний виступ на етапі Кубка Європи з фристайлу. На змаганнях, котрі відбувалися в швейцарському Айроло (Airolo), українка спочатку завоювала бронзову медаль, а згодом двічі ставала другою.
У дисципліні акробатика 25 березня Ольга Полюк набрала 192 FIS поінтів і посіла третє місце на п'єдесталі пошани, пропустивши вперед представниць США та Казахстану. А вже в наступні дні, 26 та 27 березня, рівнянка впевнено ставала другою, набравши по 256 FIS поінтів і поступившись лише казахстанській спортсменці.

Інші рівненські фристайлістки - Олександра Шнип та Анастасія Новосад – після перших змагань посіли, відповідно, 18 та 20 сходинку в таблиці результатів.

Щоправда, Анастасія на першому швейцарському етапі після невдалого приземлення отримала травму, що зробило неможливим її подальший виступ. Олександра ж ставала 17-ю та 16-ю в наступні два дні.

Відзначимо, що президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав Ольгу Полюк, тренерський склад команди на чолі з Енвера Албаєва та Федерацію лижного спорту України з чудовим досягненням, побажавши не зупинятися на досягнутому та впевнено крокувати до нових звершень на шляху до олімпійського Пхьончхану-2018.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненчани стали кращими на Чемпіонаті України з фрістайлу

Вихованці рівненської ДЮСШ №1 окупували п'єдестал Чемпіонату України з фрістайлу

Нагадаємо, що цьогоріч Ольга Полюк та Анастасія Новосад майже потрапили до дванадцяти фіналістів на Чемпіонаті світу з фристайлу у Сьєрра-Неваді, показавши достойну змагальну програму. А ще тиждень тому дівчата змагалися за звання чемпіонки України в дисципліні фристайл акробатика, яке здобула Анастасія Новосад. Друге ж місце завоювала Ольга Полюк.

Цього змагального сезону українські фристайлістки продовжують відточувати свою майстерність і показали доволі добротні конкурентоспроможні стрибки.

Черговий етап Кубка Європи, в якому участь візьмуть українська команда та рівненські спортсменки, відбудеться в Італії.





На правах реклами