Ми у Facebook
01.04.2017, 12:30

Розіграти чоловіка на перше квітня: сміливі ідеї

Як розіграти чоловіка на 1 квітня? Помста, як відомо, солодка, а жіноча помста не має аналогів у винахідливості. Як розіграти чоловіка на перше квітня - про це любляча дружина мріє ще з 8 березня!
День дурнів починається з ранку, коли постійно щось шукає і забуває чоловік, починає чергові пошуки шкарпеток, ключів, сигарет, запальнички і т.д. Ось тут вірна дружина і приходить на допомогу, припускаючи, що втрата знаходиться на (або в) холодильнику. Довгоочікувана знахідка відбулася, але ... заморожена в склянці (каструлі) . Може такий розіграш з підтекстом допоможе коханому класти речі на місце, а може і ні ...



Веселий ранок так просто не закінчується! Можна поскаржитися на погоду, мовляв, зима повернулася, та й «знизити» температуру градусів на 10. підготувати чоловікові теплий одяг та чоботи на міху. Нічого - пар кісток не ломить, зате в турботі дружини про його здоров'я чоловічок тепер не буде сумніватися.

Посміхніться, вас розіграли

Розіграти чоловіка, схибленого на комп'ютерних розвагах, а не на власній дружині, теж потрібно. Для початку приклеюємо мишку до столу двостороннім скотчем, а для вірності заклеюємо скотчем і папером її лазерний промінчик. Після бурхливої тиради про несправності оптичного приладу і разом проведеного вечора, можна розповісти йому правду. А щоб виключити негативну реакцію на безневинну витівку, можна розкрити таємницю після вечірнього туалету. Саме тоді, коли коханий піде чистити зуби густою, якісною, білосніжною ... сметаною, яку хтось попередньо закачав у тюбик.



Як розіграти чоловіка на перше квітня так, щоб весело було всій родині? Дуже просто. Ставимо на шафу коробочку від жіночих прикрас, ниток, цукерок, у якої є всі стінки, крім нижньої. Попередньо засипаємо в неї конфетті або борошно і просимо улюбленого подати її. Навіть проводячи подальше прибирання, вся родина буде вмирати зі сміху!



Але найкраще розіграти чоловіка, несподівано приготувавши безліч смачних страв, купивши квитки на футбол, запросивши його друзів на пиво і воблу або просто цілий день бути слухняною дівчинкою. Ось він здивується!

Посмішка дня
1 квітня:
- Дівчина, а у вас вся спина біла!
- У Емірати позасмагати запрошуєте? Коли летимо?


Фото: www.libma.ru, tv-sat.at.ua, www.eg.ru, kinostok.tv





На правах реклами