Ми у Facebook
02.04.2017, 09:33

Мешканці Рівненщини більше не отримуватимуть пенсію через російські банки

Їм знайшли заміну.
З 1 квітня органи Пенсійного фонду України в Рівненській області призупиняють фінансування виплати пенсій через установи низки російських банків – ПАТ «Сбербанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк».

- Пенсіонерів Рівненщини завчасно повідомили про призупинення фінансування пенсій через відділення даних банків і запропонували їм альтернативні варіанти отримання виплат – через інші установи, у разі відкриття поточних рахунків, та підприємства поштового зв’язку Рівненської дирекції ПАТ «Укрпошта» за місцем проживання пенсіонерів, - повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України у області Василь Петняк.

У Рівному здається виробничий комплекс


Призупинення фінансування відбудеться через рішення РНБО України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», затвердженого указом Президента України від 15 березня 2017 р. №63.

Рівнянам: капеланів набирають у Нацгвардію

З усіх питань пенсіонери можуть звернутися до ГУ Пенсійного фонду України у Рівненській області за телефоном гарячої лінії (0362) 26-95-29 або до  управлінь Фонду в районах області та об’єднаних управлінь за місцем проживання.

Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ