Ми у Facebook
09.04.2017, 14:00

Про мотививацію персоналу для рівненських підприємців розкажуть на тренінгу

На заході учасники навчаться максимально ефективно застосовувати знання та навички кожного співробітника, визначать основні потреби, мотиви та цінності персоналу, а також проаналізують найпотужніші інструменти впливу на персонал.
У вівторок, 11 квітня Клуб Ділових Людей у Рівному запрошує керівників та власників бізнесу на майстер-клас «7 ключів до мотивації». Захід розпочнеться о 17:00 за адресою: м. Рівне, вул. Поштова, 2 (2 поверх), конференц-зал газети «Сім днів».


«Немає нічого гіршого для керівника, ніж мати у своїй команді байдужий і невмотивований персонал. Якщо співробітники не хочуть виконувати свої обов’язки, є два варіанти розвитку ситуації: створення іншої системи мотивації, при якій таке бажання з’являється, або позбавлення від таких працівників», – відзначають організатори майстер-класу та закликають обходитися менш радикальними способами впливу на працівників – мотивацією.


У плані заходу:
- Як ставити 4 вектора комунікацій: домінантний, надихаючий, стабільний, структурний.
- Провідні мотиви згідно типу особистості. Як визначати і реалізовувати
- Карта мотивів команди як інструмент керівника.
- Основні етапи демотивації персоналу та методи впливу на кожному з них.
- Орієнтація на особисті цілі як метод мотивації.
- Методи самомотивації і поповнення енергією.

Захід проводитиме організаційний коуч Наталія Колядко (м. Львів). На майстер-клас запрошують керівників та власників бізнесу з трьома та більше особами в підпорядкуванні, представників підприємств у регіоні, керівників відокремлених підрозділів та представників сімейного бізнесу.



НАТАЛІЯ КОЛЯДКО (Організаційний коуч)

Спеціалізація: Організаційний коучинг

- Розвиток управлінських та лідерських компетенцій, кар’єрний коучинг, корпоративна культура в стилі коучинг
- Навчання та розвиток персоналу
- Soft skills тренінги з управління та лідерства, міжперсональної комунікації, командної взаємодії, підготовка коучів та тренерів
- Консалтинг з корпоративного навчання, оцінки його ефективності; розробки і впровадження функціональних та особистісних компетенцій, систем оцінки персоналу, визначення потреб у навчанні.
- Виявлення та усунення інтелектуальних втрат в рамках LEAN ініціатив.


УМОВИ УЧАСТІ
Участь вільна для учасників Клубу Ділових Людей за попередньою реєстрацією. Для інших учасників вартість заходу – 250 грн.

Якщо Ви не є учасником Клубу та бажаєте долучитись до активностей бізнес-клубу, запрошуємо Вас на чашку чаю/кави в офіс для співбесіди.

Деталі заходу: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/2138.html
Контакти: +38097 258 22 27 (Кузьмічова Марина)

maryna.kuzmichova@bc-club.org.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ