Ми у Facebook
09.04.2017, 20:00

10 квітня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
У понеділок, 10 квітня 2017 року, у православних християн розпочинається Страсний тиждень — найсуворіші та найвідповідальніші шість днів, які присвячені спомину про останні дні земного життя Ісуса Христа і готують до гідної зустрічі Світлого Воскресіння Христового. У Страсний понеділок, за Церковним уставом, багато віруючих дотримуються особливо строгого посту.

Розклад богослужінь у Рівному в Страсний тиждень (10-16 квітня)

10 квітня народились міський голова Костополя ДЕНИСЮК Євгеній Олексійович та начальник Рівненського міськвідділу Управління Державної міграційної служби України в Рівненській області ПЕТНЯК Людмила Едвардівна.

Приймають вітання з днем народження директор ПП "Автех-трейд" ДОБРОДІЙ Олег Анатолійович, директор ТОВ МП "Блок" ПОПОВИЧ Борис Іванович та директор магазину "Шпалери" ТЕПЛОВСЬКА Тамара Леонідівна.

Вітаємо з 25 річницею заснування одне з найбільших промислових підприємств міста Рівного - ТОВ ВП "Акватон". Бажаємо успіхів та процвітання!

День ангела у цей день: Василь, Іван, Іларіон, Ілля, Лазар, Микола, Сава, Степан.

До речі, 10 квітня ввечері іудеї в усьому світі запалять свічки на честь свята весни Песах, яке триватиме аж до 18 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Ювілеї, свята, дні народження у Рівному 10 - 16 квітня
Вітання з Днем ангела: вірші та смс

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook






На правах реклами