Ми у Facebook
12.04.2017, 15:03

На Рівненщині чоловік намагався жорстоко убити свою матір (+ФОТО)

Він намагався її добивати.
Проживаючи удвох у Володимирці, 60-річна матір разом із 40-річним сином частенько випивали, через що і вибухали конфлікти й матері часто діставалося від свого сина. Того дня, 11 квітня, все було доволі традиційно. Випили із самого ранку, а вже після обіду оковита доволі розпалила обох і спалахнула суперечка через ремонт паркану.

На Рівненщині чоловік загинув у свій день народження


Роздратований докорами матері, син схопив сокиру і вдарив нею по голові. Їй вдалося захиститись рукою, тож син наніс ще один удар. Цього разу жінка впала, а син пішов поратись на земельній ділянці.



Оговтавшись, жінка знову пішла його шукати, адже ще не все сказала. Знайшовши, отримала ще й удар лопатою по шиї, від чого знепритомніла. Син вирішив свою матір і закопати. Уже прикидану землею жінку помітила сусідка, яка розповіла про інцидент родичам. Приїхавши, родичі негайно викликали швидку та поліцію.

У потерпілої діагностували політравму, множинні рубані рани, відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, рубану рану шиї з відривом гортані глотки від трахеї, рубану рану кисті, множинні забійні гематоми грудної клітки, травматичний шок та госпіталізували у реанімаційне відділення Володимирецької центральної районної лікарні. Медики оцінюють її стан як надто тяжкий, тож жодних прогнозів не роблять.

На Рівненщині чоловік пішов до дівчини, а потім його знайшли мертвим


Правоохоронці затримали зловмисника, коли той якраз відмивав підлогу від крові. Їм він повідомив, що через алкоголь він не тямив себе і не розумів, що робив.

Слідчо-оперативна група вилучила знаряддя злочину. Сина-кривдника затримали. Тепер йому загрожує ув’язнення від 7 до 15 років.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами