Ми у Facebook
13.04.2017, 20:24

НУВГП та Рівненський регіональний ЦНАП домовилися про співпрацю

12 квітня 2017 року відбулася знакова зустріч, результатом якої стало підписання Меморандуму про співпрацю між Управлінням забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради та Національним університетом водного господарства та природокористування.
Слід зауважити, що основним завданням Управління забезпечення надання адміністративних послуг
Рівненської міської ради є керівництво та відповідальність за організацію діяльності Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.

Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг по праву вважається одним з найкращих в Україні. Водночас Національний університет водного господарства та природокористування є одним із найбільших у Західному регіоні вищих навчальних закладів, що може гордитися столітньою історією розвитку. Досвід точкової співпраці між цими установами викликало необхідність системної довготривалої співпраці на засадах рівноправності, відкритості і доброчинності, взаємодопомоги, урахування взаємних інтересів та інтересів суспільства.

У Рівненському ЦНАПі відкрили новий сектор

Сторони домовилися, що використовуватимуть всі свої наявні можливості та ресурси для підвищення ефективності спільної роботи на користь громади міста Рівне, розвитку інфраструктури, забезпечення висококваліфікованими кадрами, здатними успішно працювати в органах місцевого самоврядування на рівні міжнародних стандартів; розвивати і розширювати співпрацю з метою вдосконалення та поліпшення умов оперативності та своєчасності надання адміністративних послуг, подолання застарілих стереотипів і формування нової генерації службовців громади Рівного і країни в цілому; залучення учасників навчально-виховного процесу для формування у них навичок життя в демократичному суспільстві та адаптації їх у систему адміністративного управління.


ВІДЕО - Екскурсія Рівненським Центром надання адміністративних послуг [+Відео]




Підсумки року - 2016: Рівненський регіональний ЦНАП – приклад революції сервісу






На правах реклами