Ми у Facebook
19.04.2017, 17:30

Рівнян запрошують на "Вечірній променад"

Міський Будинок Культури через роки затишшя стрімголов увірвався в культурне життя міста, назавжди змінивши його клімат.
Нарешті колективи, які тут народились і творять уже впродовж не одного десятиліття, отримали оновлений майданчик для своїх репетицій і найголовніше – вони мають розкішну можливість ділитися з глядачем своєю творчістю. А найбільше натхнення переповнює творчих людей навесні. Тому колектив МБК готує для вас черговий приємний подарунок…

Весна… Час для першого лагідного сонечка, ніжних почуттів, несміливих трепетних обіймів. Вулиці міста наповнюються людьми у пошуках романтичного настрою, а ще так хочеться закутатись у ці затишні весняні вечори! Залиште турботи, холод, сірість у минулому і вирушайте 20 квітня у «Вечірній променад» мотивами релаксуючої музики разом з колективами Міського Будинку Культури! Для вас співатимуть дівчата-красуні з тріо «Лісова пісня», гратиме неймовірний оркестр «Наспів» та тріо «Срібна терція», симбіоз різноманітних музичних інструментів та джазового виконання від гурту «Traveling the world», найкращі вокалісти - Анна Римчук, Іванна Місюк, Олександр Парейко та багато інших. А ще буде можливість ще раз насолодитись найяскравішими номерами з арт-проекту «Весна Івасюка».



Довідки за тел. 097-055-3221

Квитки у касі МБК

Читати також:

До Рівного привезуть легендарну комедію «Боїнг – Боїнг»

До Рівного з концертом приїде відомий гурт "Мері"






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ