Ми у Facebook
23.04.2017, 18:00

Підсумки тижня: постріли, самогубство та ДТП на Рівненщині

ОГО підсумовує новини за тиждень, які викликали найбільший інтерес у читачів.



Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавили подробиці стрілянини у Рівному.

У середу 18 квітня на вулиці Малорівненській підстрелили 22-річного рівнянина. Про це поліцейські отримали повідомлення зі станції швидкої допомоги. Правоохоронці з’ясували, що у чоловіка вистрілили з пістолета для відстрілу гумовими кулями. Причиною цього стала сварка з трьома невідомими чоловіками.

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту та осіб, причетних до скоєного злочину.





Страшна ДТП трапилась на Рівненщині після Великодня - легковик зіткнувся з вантажівкою.


Аварія сталася на автотрасі Київ-Ковель, неподалік міста Сарни. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 54-річний водій «Volkswagen Golf», житель села Чудель виїхав на смугу зустрічного руху і зіткненувся із автомобілем «DAF XF» під керуванням 30-річного жителя смт Клесів.

Водій легковика та 40-річний пасажир отримали забої грудної клітки, а їхній 27-річний односельчанин — закритий перелом ребер.









А за день до цього, 17 квітня, у сусідній області у ДТП загинув мешканець Рівненщини.







Лобове зіткнення двох авто сталося на 240 кілометрі автотраси Київ-Ковель в Олевському районі Житомирської області. 52-річний водій ВАЗ 21099, їхав у напрямку Ковеля та не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Сузукі» під керуванням 20-річного жителя Рівненщини.

Унаслідок ДТП на місці загинули водії обох автомобілів, а також 53-річна пасажирка ВАЗівки та пасажири «Сузукі» – подружжя киян, 1988-го та 1980-го року народження. З тяжкими травмами до лікарні госпіталізували ще двох пасажирів «Сузукі» - 18-річного юнака та 37- річну жінку з Рівненської області.





На Великдень на Рівненщині самогубство вчинив молодий хлопець. Мертвим чоловіка знайшли в понеділок, 17 квітня. Тимчасово непрацюючий 21-річний Дмитро вкоротив собі життя у с. Листвин, що в Дубенському районі, у власному господарстві - він повісився. Причину самогубства встановлюють правоохоронці.



А вже у суботу, в Рівному підліток вистрибнув з вікна.

трапилось це 22 квітня на проспекті Миру. 16-річний юнак, після застілля з товаришами, вистрибнув із вікна четвертого поверху. З переломом стегна та закритою черепно-мозковою травмою хлопця госпіталізували до лікарні.

Як пізніше повідомив портал “КРАПКА”, разом із хлопцем восьмеро підлітків, віком від 12 до 16 років, відпочивали на квартирі та розпивали спиртні напої. Всіх їх запросили в міський відділок поліції для дачі пояснень та встановлення обставин по справі разом із родичами, так як особи неповнолітні.



Рівненський зоопарк шукає помічника в команду




Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами