Ми у Facebook
25.04.2017, 14:28

У Рівному відбудеться "Сталева мафія"

Вечірка «Сталева Мафія» пройде в атмосферному закладі в дружній і дуже яскравій мафіозній компанії.
26 квітня о 19:00 чекають на Вас у найбільшому ПАБі Рівного – «Сталева Гора». Яскраві враження та драйв гарантуємо! :)

«Сталева Гора» - це просторий сучасний заклад на 2 поверхи з пабною, фан-, лаунж-зоною, великою дитячою кімнатою та сценою, де не тільки вариться та споживається пиво, а й повноцінно втілений сам принцип пабної культури - прийнятні ціни, демократичний дрес-код та сервіс. Тут варять справжній класичний німецький пілснер, для приготування якого не використовують жодних сторонніх домішок, а тільки хміль, солод, воду та живі дріжджі. Всю сировину привозять з Німеччини, а хмільний напій варять за німецькими технологіями. У закладі все продумано до деталей - інтер’єр, сервіс, їжа, пиво, розваги, а гостей зачаровує якісна музика рівненських виконавців - втім, приходьте і переконаєтесь у цьому самі:)!

Дрес-код вечірки: металеві аксесуари, сталевий колір одягу.

У програмі вечірки:
1. Гра Emotional Mafia.
2. Майстер-клас сальси від танцювальної студії "NUEVO"
3. Сюрпризи та приємності від партнерів.

а саме:
- На найоригінальнішого та найоригінальнішумафіозіочікуєприємний сюрприз віднашогопостійного партнера Туроператора «Арго-клуб» і професійний фотосет від Elena Tonkovyd (https://vk.com/club130931062, https://vk.com/id52225297).
- Кращі гравці отримають квиточки від нашого креативного партнера "Багатозальний кінотеатр "Мультиплекс".
- На вечірці, гравець який яскраво проявить себе в ролі "Комісара", отримає цінний подарунок віднашого партнера Правова Компанія "Юридична Основа", адвокат Шевчук Оксана.
- Разом з нами постійний партнер магазин гуртово-роздрібноїторгівлі товарами для дому «ВИТРЕБЕНЬКИ» (http://vutrebenki.com.ua/).
- STA- SmartTradeActivity -компанія, щодинамічнорозвивається, основним напрямком діяльності якої являються оптові поставки канцелярськи хтоварів і товарів для офісу. STA має спеціальні призи в номінації найактивніший "мирний житель".
- Компанія "Сталь-М" - цевиробництво та продаж вхідних металевих дверей. Індивідуальні розміри. Різні варіанти оздоблення. Замки тільки відомих брендів, таких як Mul-T-Lock, Abloy, Gerda, Rostex, Ryobi та ін. Протипожежні двері EI30, EI 60, люки, ворота. Широкий вибір сейфів для дому, офісу. Найактивнішому темному "гравцю" (мафії) подарунок від партнера, щоб він оминав двері від "Сталь-М" :)
- Компанія "Профітерм-Україна". Працює на ринку оптової та роздрібноїторгівлі. Обладнання для систем опалення, водопостачання та каналізації (redhit.com.ua). "Найгарячішому" гравцю вечірки подарунок від партнера.
- "АРТА"- простір особистого розвитку. ЦеРейкі (вид східноїнетрадиційноїмедицини, цілительство). З номінаціє югравець з найкращою інтуіцією.
- Інтернет-магазин KOLIBRI (kolibry.pp.ua), це природа на сторожі краси і здоров'я. Номінація партнера: гравець, який вибуває найпершим, отримує спеціальний приз від партнера.
- На вечірці щасливчики отримають подарунки від нашого партнера Парк сімейного відпочинку Sky Up, номінація найкращий прояв в ролі «Камікадзе». Sky UP, children'sentertainingcenterце - найбільший у Рівному розважальний заклад для дітей.
- Компанія "ЕЕТ" (www.eet.com.ua) з номінацією «найсвітлішого» мафіозі. Компанія ЕЕТ це освітлювальна продукціяLed: заощадження Ваших коштів.
- Мафіозний массажист Віталій Антоненко. Цепрофесійний масажист: він виконує антицелюлітні та оздоровчі програми. Отож, кого турбує зайва вага, звертайтеся – конфідіційність гарантовано!!! Один із учасників вечірки отримає призи за найоригінальніший прояв в ролі "Фея" :)
- Державний історико-культурний заповідник м. Дубно. Дубенський замок – одне із семи чудес України! Пам'ятка архітектури XV століття. Замок, який ніколи не був захоплений штурмом. Від партнера цінні призи в подарунок :)
- Група компаній «Автоград». Продаж нових автомобілів. Вигідне кредитування; Обмін старого авто на новий з доплатою; Обслуговування авто; Продаж оригінальнихзапчастин та їх замінників; Автострахування. Від партнера передбачені цікаві призи в номінації для «Мирного» який «Доїхав» до фінішу гри без «пошкоджень».
- Агентство нерухомості "ГІД Ріелті". Їхдевіз: «Кожен наш клієнт – цеособистість! Тільки ексклюзивні відносини! Доставляємовигоду, радість, та щастя кожному покупцю та продавцю нерухомості! Ми інші». Спеціальна номінація на вечірці: Учасник з найесклюзивнішим проявом (одяг, вислів, проявпід час гри) отримує приз від партнера!
- Естетична Стоматологія Hollywood (м.Рівне, вул.Пушкіна, 5), лікар-стоматолог Інна Пекарська. Краса та здоровя Вашої посмішки. Від нашого партнера спеціальні призи в номінації: найкращий прояв в ролі "Доктор".
- Житловий комплекс "На Щасливому", щасливчики-мафіозі отримають спеціальні призи від партнера.

Наші інформаційні партнери: ОГО, Сайт чесних новин (http://vse.rv.ua/), Крапка (http://krapka.rv.ua/).

26 квітня 2017, 19.00 – реєстрація, 19:30 - початок, «Сталева гора» (м.Рівне, вул. Відінська, 1б)

Умови участі: при сплаті внеску до 25.04 – 120 грн.
При оплаті внеску на місці вартість участі становитиме 150 грн.

Телефонуйте 0673621131





На правах реклами