Ми у Facebook
27.04.2017, 16:33

Завтра в Міському Будинку Культури відбудеться концерт хору ім. Г.Верьовки

Світ визнав великі заслуги хору, як творця надзвичайно оригінальних, самобутніх і водночас загальнолюдських пісенно-музичних скарбів, цілющої української пісні.
28 квітня 2017 о 19:00 в Концертній залі Рівненського Міського Будинку Культури відбудеться концерт Національного заслуженого академічного українського народного хору ім. Г. Верьовки.

Національний заслужений академічний український народний хор ім. Г. Верьовки – це унікальний художній колектив, який своїм досконалим мистецтвом репрезентує все найкраще з невичерпного джерела народної творчості всіх етнографічних регіонів України. Кількісний склад хору складається з 155 чоловік. Понад 74 роки колектив зачаровує і хвилює серця чисельних шанувальників пісні своєю самобутністю і високохудожнім виконанням, дивовижним розмаїттям голосів, різнобарв’ям емоційності, душевною відкритістю та доброзичливістю, мудрістю народного гумору. Де б не виступав хор Верьовки — на рідних теренах чи в країнах близького зарубіжжя, у Європі чи на далеких континентах — скрізь українська народна пісня й танець полонять душу глядачів. Як писала одна із західних газет: «Важко собі уявити мистецтво більш живе, ніж народна музика і танці України». У кожній країні, де проходили виступи, хор натхненно співає пісні її народу й обов’язково мовою оригіналу, що завжди особливо підкорює слухачів. Чарівна гармонія оркестру та темброве звучання розкриває красу та багатство народних інструментів. Танці багатонаціональної України, що виконує балетна група зачарує своєю енергетикою чоловічої та пластикою жіночої хореографії.

Квитки за посиланням:
https://kasa.in.ua/kontsert-horu-im-h-verovky-rivne
Довідки за тел. 097-055-3221







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ