Ми у Facebook
04.05.2017, 19:30

11 предметів, які завжди повинні бути в твоєму авто

У твоїй машині напевно завалявся стакан з-під кави, пара засохлих шматочків картоплі-фрі і купа дрібниць, яку й не злічити. Але чи є в ній все, що може знадобитися в екстреному випадку? Пройдися за цим списком, перед тим як відправитися в наступну поїздку.
Ручний насос для перекачування бензину
Може стати в нагоді, якщо у тебе закінчиться паливо далеко від АЗС і потрібно буде відкачати трохи з бензобака добряка, якого зустрінеш в дорозі.

Нова каністра для бензину
Може знадобитися, якщо у тебе закінчиться паливо, а добрий самаритянин не знайдеться. Але ніколи не вози з собою повну каністру! Навіть порожня використана може бути вогненебезпечна через пари палива, так що ключове слово в цій пораді - нова. Краще вже пройтися до АЗС, ніж злетіти в повітря в один прекрасний день.

Рівненським водіям: чим небезпечні підроблені автозапчастини

Пляшки з водою
Іноді можуть врятувати життя в екстренній ситуації.А опинившись у великій пробці, ти навряд чи пошкодуєш, що взяв з собою водичку.

Антипробуксовочні підкладки або пісок
Коли твоє авто застрягне в заметі, ти скажеш спасибі за цю раду. До речі, замість піску можна також використовувати наповнювач для котячого туалету.



Ковдра
Щоб не замерзнути взимку, тримай про запас ковдру. А влітку вона може стати в нагоді, якщо тобі знадобиться сидіти на чомусь гарячому, наприклад, на бордюрному камені в очікуванні техдопомоги.

Готівкові гроші
Мало що. Поклади в старий носок кілька купюр і заховай в багажнику.

Провід для прикурювання
Це, здавалося б, очевидно, але багато чомусь не возять їх з собою. Купи. Якщо тобі не пригодяться, то допоможеш комусь іншому.



Ліхтарик на магніті
Купи світлодіодний ліхтарик на магніті. Такий ліхтар можна закріпити на залізних частинах автомобіля, щоб руки були вільними, поки ти риєш під капотом. І заодно ти не будеш витрачати батарейку телефону на те, щоб посвітити собі тут і там. Телефон може знадобитися для виклику допомоги.

Армований скотч
Тобі напевно зустрічалися авто з примотаними скотчем деталями. Це реально працює. Так ти зможеш дістатися до майстерні своїм ходом, не розгубивши по дорозі нічого цінного.

Автозапчастини, автоаксесуари у Рівному

Зарядний пристрій для надзвичайних ситуацій
У тебе, швидше за все, є в машині зарядка від прикурювача. Але якщо твій акумулятор помре, вона стане марною. Тримай в багажнику зарядний пристрій для надзвичайних ситуацій. Тільки не забувай заряджати його перед тривалими поїздками. Є ще ручні зарядки з динамо-машиною, яких буде достатньо, щоб зробити хвилинний дзвінок або відправити пару повідомлень.

Світловідбиваючий трикутник
Ну, це взагалі належить мати в автомобілі по ПДР. Якщо ти часто їздиш в нічний час по неосвітлених дорогах, можеш купити також фаєри.





На правах реклами