Ми у Facebook
08.05.2017, 18:30

Горянський і Хостікоєв привезуть до Рівного знамениту комедію "Він - моя сестра"

Наприкінці травня рівняни побачать знамениту виставу про непрості стосунки двох чоловіків
До Рівного з концертом приїжджає Ірина Федишин

У Рівненському облмуздрамтеатрі 24 травня о 19:00 відбудеться показ вистави "Він - моя сестра". Це комедія від Віталія Малахова, де у головних ролях зіграли відомі актори Анатолій Хостікоєв та Володимир Горянський.



Віддати життя за друга неважко. Важко знайти друга, за якого можна було б віддати життя. Дружба між чоловіком і жінкою є однією з наймолодших форм сексуальних відносин і навряд чи зможе змагатися з дружбою між чоловіками. Але що значить міцна чоловіча дружба, якщо є чоловіки, для яких жіночність природна?
      
Розклад концертів у Рівненській філармонії на травень 2017

Ця вистава руйнує стереотипи, що склалися суспільства і змушує людину замислитися. Глибокий зміст, закладений автором і режисером в сукупності з блискучою грою акторів, змусить Вас задуматися над життєвою ситуацією, яка могла б, трапиться і з Вами! Відмінна гра акторів, оригінальний сюжет, чудові костюми, яскравий грим, багато музики і танців. І в результаті - приємний післясмак після перегляду.

Телефон для довідок: (0362) 633-447. Квитки можна придбати у касі драмтеатру, за телефоном 096 222 00 22 або на сайті concert.ua.






На правах реклами