Ми у Facebook
10.05.2017, 16:33

Рівненщина: жінка встромила ножа у горло своєму чоловікові

Так завершилося життя 47-річного мешканця села Дубівка Володимирецького району.
До цього 33-річна жінка проживала в будинку разом зі своїм цивільним чоловіком у селі Дубівка Володимирецького району. Обоє родом із села Сопачів. Обидва любили заглянути у чарку. Сьомого травня господиня вирішила навідати свого знайомого у Вараші та на два дні пропала з дому. На пошуки вирушив співмешканець, де у квартирі 51-річного чоловіка і застав свою благовірну.



Зустріч, як годиться, вирішили відмітити. Після обіду близько 16 години жінка взялася за вечерю, тож почала обирати картоплю. Чоловіки були поруч із нею. Коли ж співмешканець закурив, та зробила зауваження, і це стало приводом до сварки. Тривала вона недовго, бо жінка, не вагаючись, вдарила співмешканця кухонним ножем у шию.

Спочатку всі перелякалися та хотіли викликати швидку. Однак поранений відмовився та запевнив, що з ним усе гаразд. Пішов до кімнати та приліг на диван. Жінка час від часу навідувалась до нього. Та, коли близько 19 години зайшла знову, зрозуміла, що він мертвий.

Рівненщина: на пожежі знайшли кількох загиблих



- Жінку поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив начальник Варашського відділу поліції Руслан Грицай. — Вирішується питання про повідомлення їй про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

За вихідні патрульні Рівного виїжджали за викликом більше півтисячі разів (+ІНФОГРАФІКА)

Тепер їй загрожує від семи до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами