Ми у Facebook
13.05.2017, 10:59

У Рівному хлопець вкрав номерний знак у авто (+ФОТО)

Його помітив охоронець.
Вчора, 12 травня, близько 1-ї, патрульні отримали повідомлення, про те що невідомі біля поліклініки на вулиці Грушевського крадуть номерний знак з автомобіля.

Коли патрульні прибули на місце події, заявник, який назвався охоронцем дитячої поліклініки, розказав, що на задньому дворі, де припарковані автомобілі, він помітив невідомого чоловіка. Він стрибав на капоті авто та намагався відірвати державний автомобільний номер.

У Рівному мотоцикліст їздив містом “під кайфом”



Між невідомим та охоронцем виникнув конфлікт, адже охоронець намагався затримати зловмисника, однак той втік. Інспектори отримали орієнтування та в ході розшукових оперативних заходів через короткий проміжок часу на Автостанції "Чайка", біля платформ, побачили чоловіка, схожого за описом охоронця. Його затримали та доставили на місце правопорушення, де заявник вказав, що це і є той зловмисник.



33-річного громадянина освідували на стан алкогольного сп'яніння та доставили в міський відділ поліції для складання адміністративних матеріалів та отримання пояснень, зокрема за появу у громадських місцях у п'яному вигляді (за ч.1 ст.178 КУпАП).

На Рівненщині залізницю розбирають “мисливці за металом”


В заявника відібрали пояснення, де зазначили факт пошкодження майна.

За повідомленням патрульної поліції Рівного на своїй сторінці у мережі Фейсбук.





На правах реклами