Ми у Facebook
18.05.2017, 08:30

На Білому озері готуються до відкриття сезону

Цьогорічний сезон відпочинку на базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу РАЕС «Біле озеро» відкриє учнівська та студентська молодь міста-супутника.
Літній сезон на РОК «Біле озеро» традиційно стартує з червня. З Оновлений буфет на території бази перетворився із звичайного пункту харчування в інтернет-кафе з безкоштовним доступом до мережі Wi-Fi. Вже покращені умови в будиночках для проживання та встановлені системи кондиціонування в їдальні. Зона відпочинку порадує розширеним пірсом та оглядовим майданчиком, зведеними сонцезахисними навісами, а пляжна зона зможе вмістити більшу кількість бажаючих поніжитись на сонечку.

Влітку на території РОК «Біле озеро» планується провести святкові заходи до Дня захисту дітей, Дня Конституції, традиційний музичний фестиваль «Біле озеро», а також безліч спортивних змагань та турнірів, зокрема Міжнародний Турнір з плавання на відкритій воді.

Основним призначенням реабілітаційно-оздоровчого комплексу є проведення реабілітації та оздоровлення працівників РАЕС у теплу пору року.

Читати також:

Як рівненські депутати перепливали Біле озеро (+ФОТО, ВІДЕО)

Біле озеро, що на Рівненщині - в рейтингу 5-ти найкращих невідомих пляжів України

Біле озеро: заповідник чи приватна територія





На правах реклами