Ми у Facebook
19.05.2017, 09:03

На Рівненщині гуляє озброєна молодь

Зброю правоохоронці знайшли у кількох молодих чоловіків.
Під час проведення відпрацювання Рокитнівського району патрульні поліцейські Рівного з числа приданих сил Нацполіції в селі Томашгород зупинили автомобіль «Volkswagen Jetta», за кермом якого був 34-річний місцевий житель. Під час поверхневого огляду в бардачку салону правоохоронці знайшли травматичний пістолет, який за зовнішніми ознаками був перероблений на вогнепальну зброю.

Смертельна ДТП на Рівненщині: поліцейські з’ясовують, хто був за кермом (+ФОТО)





На місце події виїхала слідчо-оперативна група Рокитнівського відділення поліції. Пістолет вилучили і відправили для проведення балістичної експертизи у Рівненському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС.

За фактом незаконного поводження зі зброєю слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції статті жителю Томашгорода загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Як пояснив чоловік, пістолет, який він мав віддати знайомому, рік тому передав товариш.




А 23-річний здолбунівчанин прогулювався вулицями Здолбунова із кинджалом.
Як пояснив правоохоронцям юнак, кинджал йому подарував знайомий і він нібито використовував його в побуті.


У Рівному молоді люди пили алкоголь біля школи (+ФОТО)


Досудове розслідування за цим фактом розпочали за частиною 2 статті 263 (носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. Як з’ясувалося, чоловік уже був судимий за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами