Ми у Facebook
20.05.2017, 11:30

Руслана розповіла, як проходили зйомки нового кліпу на Рівненщині (+ ФОТО, ВІДЕО)

Руслана презентувала нову відеороботу «Я люблю»

Чим Рівне приваблює туристів


Світова прем’єра пісні відбулася на фіналі «Євробачення 2017». Зйомки кліпу проходили у Рівненській області в унікальному місці – Базальтовому кар’єрі, таких місць – де прадавні скелі з базальту вириваються із земних надр і прямують до неба – лише чотири на планеті.

ТОП-5 вузькоколійок України: романтика минулого





«У моїй новій роботі взяли участь майже сотня людей. Ви побачите світло, яке пробивається крізь хмари. Ви побачите грозу, в якій виживає і залишається незламною любов! Це і є наша основна ідея! У кліпі ви можете відчути і побачити, наскільки мене загартували Карпатські гори, як можна співати і танцювати одночасно в базальтових кар’єрах під грозою, коли на тобі кольчуга, вага якої понад 10 кг. Це, напевно, перший мій кліп, під час роботи над яким, я отримувала максимальне задоволення від кожного подиху та руху у містичному місці України», – поділилася враженнями про свій новий кліп Руслана.



Базальтові стовпи: кам’яне диво

Як повідоммила прес-служба співачки, режисером кліпу виступив Олесь Санін, кінорежисер з більш ніж 20-річним досвідом у галузі кіномистецтва, продюсер та режисер історичного фільму «Поводир». Йому повністю вдалося відновити карпатські спогади та повторити реалістичний сюжет. Оператором зйомок став Ярослав Пілунський, визнаний професіонал і за межами України, працював над такими роботами, як: «ВІЙ 3D», «ORANGELOVE», «Брати. Остання сповідь» та багатьма іншими.





Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ