Ми у Facebook
22.05.2017, 19:00

Для школярів із Костополя провели фестиваль здорового способу життя

Учні Костопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 взяли учать у фестивалі здорового способу життя, який традиційно проводить КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Переможці та призери отримали дипломи та призи від Відділення НОК України у Рівненській області.
Приводом для такої зустрічі з школярами стало успішне проведення у Костопільському районі фестивалю ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я у Рівненській області. Адже, за його підсумками, костопільчани посіли почесне третє місце.

Заздалегідь сформувавши чотири команди, дітлахи взялися виконувати спортивні естафети «Фітбол», «Футбол», «Баскетбол», «Флорбол» та «Кільця». Чудова сонячна погода та піднесений настрій сприяли учасникам у проходженні дистанцій. Тому жодна команда не хотіла поступатися своїм суперникам навіть на секунду. Але в підсумку переможці та призери змагань були визначені. Тріумфаторами дійства стала команда «VIP. Костопіль». Срібні нагороди дісталися команді «Адреналін», бронзові - «Енергетикам».

В підсумку, всім учасникам фестивалю дістався хороший настрій та приємні миттєвості, пережиті у спортивному суперництві з друзями.

Отримав свої відзнаки і сектор молоді та спорту Костопільської райдержадміністрації. Його нагороджено кубками і дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України в Рівненській області за третє місце у фестивалі ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я у Рівненській області.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Спортивний проект OlympicLab повернувся до Рівного

Дубенських гімназистів весною нагородили за перше місце у «Спортивній зимі»

Нагадаємо, «Спорт для всіх» Рівненщини продовжує вручення нагород містам та районам області, які найбільше відзначилися у проведенні фестивалю здорового способу життя, присвяченого Міжнародному дню спорту. Третє місце у цьому фестивалі здобуло управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації.

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали у Дубровицьку ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, щоб вручити відповідні нагороди та провести серед школярів фестиваль здорового способу життя.

Після урочистого шикування учні середніх класів сформували 4 команди, щоб позмагатися у спортивних естафетах. Впродовж змагань вони завзято демонстрували свою вправність та спритність, старалися якнайшвидше пройти кожну дистанцію. Судді ретельно враховували кожну секунду і фіксували найменше порушення, щоб справедливо оцінити здобутки кожної команди. Врешті, беззаперечним переможцем стала команда «Імпульс».

Переможець та призери фестивалю нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділенням НОК України в Рівненській області. Також кубок, диплом та призи отримало управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації за третє місце у фестивалі здорового способу життя, присвяченого Міжнародному дню спорту.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ