Ми у Facebook
22.05.2017, 14:35

Рівненські рятувальники показали свій професіоналізм за кордоном (+ФОТО)

Свою майстерність вогнеборці з Рівненщини продемонстрували на міжнародних змаганнях.
21 травня в місті Паб'яніце Лодзького воєводства Республіки Польща пройшли ІІІ міжнародні змагання вогнеборців у форматі «Firefighter Combat Challenge». Серед 19 команд-учасниць Україну на запрошення польських колег вже вдруге поспіль представляла збірна рятувальників Головного управління ДСНС у Рівненській області. Збірна виступала у такому складі: Ігор Головко, Олександр Дмітрієв, Юрій Гайструк, Віктор Бондарчук, Василь Капітанюк, Андрій Семенович, Вадим Петрук та Дмитро Полуйко.

У Рівному відбудеться тренінг з просування у соціальних мережах SMM GYM 2.0




Учасникам змагань необхідно було піднятися сходами із пожежним рукавом вагою 19 кілограм на 4-й поверх, рятувальною мотузкою витягнути на верх ще один рукав вагою такою ж вагою, а потім ще й спуститися сходами донизу та за допомогою молота пересунути 75-кілограмовий вантаж. А також пробігти дистанцію 25 метрів із пожежним рукавом під тиском та загасити умовну пожежу, і на завершення евакуювати (перенести) постраждалого вагою 80 кілограм на дистанцію 30 метрів.




Змагалися рятувальники у трьох видах: особистого забігу, командної естафети та забігу в тандемі. Усі вправи виконувалися в бойовому одязі пожежного та в апаратах захисту органів дихання.

В Охтирці рівненський «Верес» зазнав шостої поразки у сезоні [+Відео]




Українські рятувальники продемонстрували доволі високу фізичну підготовку та майстерність і за результатами змагань вибороли 5 загальнокомандне місце. А представник збірної Рівненщини Юрій Гайструк в особистому заліку показав 11 результат серед 109 спортсменів-вогнеборців.






Про це повідомили з ГУ ДСНС України у Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ