Ми у Facebook
25.05.2017, 11:00

«Міс НУВГП 2017» розповіла, як конкурс допоміг їй знайти себе

Днями у рівненському "водніку" обрали «Міс 2017». Нею стала студентка рівненського економіко технологічного коледжу НУВГП Анна Лазарук. Дівчина розповіла чим цікавиться та як проводить час.


У водніку обрали Міс 2017



-Я навчаюсь в рівненському економіко технологічному коледжі на спеціальності інформаційна діяльність підприємства. Після закінчення коледжу я можу навчатись далі на програміста або директора. Захоплююсь вокалом, також займалась спортом, волейболом зокрема. Дуже люблю активний відпочинок, гуляти та відпочивати з друзями. Справжньою цінністю вважаю своїх вірних друзів. З самого дитинства я старалась пробувати все, що мені попадалося. Хотіла знайти «своє». «Свого» я так і не знайшла, але дуже багато всього спробувала і навчилася. Займалась спортивними танцями, але згодом за станом здоров’я я перестала цим займатися. Вокалом я займалась не професійно, можна сказати самоучка. Часто виступаю в своєму коледжі, а ще мене запрошують виступати в НУВГП. Зараз я вирішила погрузитись в навчання, вчуся добре, бо ще з дитинства мене так привчили батьки. Мама сиділа зі мною над зошитами та книжками, тому зараз я не можу собі дозволити опуститися з того рівня на який батьки мене поставили.



- Чи планувала участь у конкурсі краси?

Це вийшло випадково. Мене запросили приймати участь у конкурсі «Міс РЕТК». Особливого бажання я не мала, але вирішила спробувати. Я взяла там « віце – міс», а дівчинка яка стала «Міс» відмовилась йти на університетський конкурс, тому довелось йти мені. На перемогу я взагалі не сподівалась. Після оголошення результатів була відверто в шоці. Чесно кажучи, навіть досі не дуже віриться в отриманий титул.



-Чи виникали у тебе суперечки з дівчатами під час підготовки до конкурсу?

Особисто я ні з ким не сварилась і нікого не провокувала, але між дівчатами сварки були. Я розуміла, що кожна хоче виграти і в кожної є свої амбіції. Коли хтось проявляв агресію я на неї не реагувала і серйозно не сприймала. Я людина не конфліктна, але постояти за себе завжди можу.



-Крім титулу «Міс НУВГП» ти отримала титул «Міс Panna Model Management» чи продовжується співпраця після конкурсу?

Так, я отримала сертифікат на безкоштовний місяць навчання в цьому модельному агенстві. Нещодавно мені телефонували і цікавились чи я буду навчатись. Я погодилась, бо вважаю, що потрібно використовувати всі можливості, які надає життя. З дитинства я мріяла про модельну кар’єру, мене частково підтримувала мама і трохи негативно ставився до цього тато. Можливо, це дійсно моє, те що я шукала в се життя. Коли я на сцені мені це приносить неабияке задоволення, насолоду та ейфорію.



-Ким бачиш себе через 5 років?

Через 5 років я бачу себе успішної жінкою, яка вже чогось досягла в цьому житті. Завжди мріяла залишити після себе якийсь слід, щоб мене за щось запам’ятали, аби діти мною пишались. Поки що моє серце вільне, той єдиний мене ще не знайшов. Заміж виходити я не спішитиму, хочу пожити для себе і самореалізуватись. В професійному плані хочу стати успішним програмістом, ще з 7 класу школи цим цікавлюсь. Вважаю цю професію цікавою та прибутковою.



До теми:

У рівненському РДГУ обрали королеву

Маленька рівнянка стане членом журі на конкурсі “Міні Міс Західна Україна 2017”

Студентка з Рівненщини може стати наступною “Супермоделлю по-українськи”








На правах реклами