Ми у Facebook
30.05.2017, 16:00

На Рівненщину приїхали рятувальники з Польщі(+ФОТО)

Робочий візит відбувся вчора, 29 травня.
На Рівненщину завітала делегація представників добровільної пожежної охорони Республіки Польща на чолі із керівником добровільної пожежної охорони Західно-Приморського воєводства генералом Мареком Ковальскі та в минулому комендантом державної пожежної служби Лодзинського воєводства Республіки Польща генералом Анджейем Вітковські.

На Рівненщині відкриють ще один ЦНАП



Польські колеги-вогнеборці провели робочу зустріч із керівництвом Головного управління ДСНС України у Рівненській області. Основною метою приїзду польських вогнеборців — участь у заходах з реалізації програми «Польська допомага» у проекті підтримки процесу організації українського рятувального волонтеріату, підвищення рівня безпеки місцевого населення у Рівненській області. Проект співфінансований в рамках програми польської закордонної допомоги Міністерством закордонних справ Республіки Польщі.




Польські колеги активно допомагають у створенні осередків  добровільної пожежної охорони на території Рівненського району (в селах Велика Омеляна, Біла Криниця, смт. Квасилів).

Рівненщина: запрацював Центр розвитку місцевого самоврядування




Ознайомившись з матеріально-технічним забезпеченням Рівненських вогнеборців, польські колеги провели круглий стіл з головами сільських рад та територіальних об'єднаних громад області. Іноземна делегація розповіла про багаторічний, успішний досвід створення добровільних пожежних команд на території Республіка Польща із залученням добровольців та волонтерів для гасіння пожеж та ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації.



За повідомленням з ГУ ДСНС у Рівненській області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами