Ми у Facebook
02.06.2017, 13:27

Завдяки прокуратурі знизили оплату для мешканців рівненського гуртожитку

У межах досудового розслідування кримінального провадження Рівненською місцевою прокуратурою перевірила обґрунтованість формування тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для мешканців гуртожитку по вул. Небесної Сотні, 6а у Рівному.
Рівненська місцева прокуратура втрутилася і 34 сім’ї, які проживають в гуртожитку, з травня поточного року стали сплачувати за утримання будинку та прибудинкових територій за суттєво нижчим тарифом.

З’ясувалося, що незважаючи на незадовільний стан гуртожитку, у лютому 2017 року для жителів будинку встановили тариф у розмірі 7,23 грн за квадратний метр, що є одним з найвищих тарифів у місті.

Рівнянам: які комунпослуги подорожчають у червні


За словами мешканців гуртожитку, не дивлячись на неодноразові звернення, ніякі роботи по ремонту будівлі не проводились, однак комунальні платежі справно нараховувались.

Чи потрібно рівнянкам змінювати ідентифікаційний код після заміжжя

Завдяки прокурорському втручанню ЖКП «Сонячне» переглянуто розмір витрат на утримання будинку та зменшено вартість з 7,23 грн до 4,20 грн за квадратний метр загальної площі житлових приміщень.

Проте, досудове розслідування по даному кримінальному провадженню триває.

Питання дотримання законності при формуванні тарифів перебуває на контролі в Рівненській місцевій прокуратурі.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами