Ми у Facebook
02.06.2017, 17:02

Для рівнян організують кастинг на роль в кіно

Це буде одна із останніх подій у рівненській кіношколі.
“Кіношкола у Рівному” розпочалася більше місяця тому — 29 квітня. І от уже цими вихідними відбудуться останні заняття. У суботу, 3 червня, о 12.00 відбудеться майстер-клас режисера Артура Якубова "Документальне кіно, як душа кінематографу. Кіно як спосіб пропаганди і боротьби з нею", який розпочнеться о 12.00. Пізніше, о 14.30, того ж дня сценарист Леся Волошин розповість про те, як написати сценарій, який захочуть купити.

Рівняни можуть опанувати мистецтво творити кіно

А вже наступного дня, 4 червня, з рівнянами зустрінеться кастинг-директор кінокомпанії ПРОНТОФІЛЬМ Алла Самойленко, яка проведе майстер-клас "Як потрапити у кіно та як підготуватися до кастингу".

Його початок запланований о 12.00. А вже о 14.30 Алла Самойленко проведе кастинг серед акторів місцевих театрів та слухачів проекту “Кіношкола у Рівному”.

Рівняни можуть навчитися знімати кіно (+ВІДЕО)


Заняття “Кіношколи у Рівному” відбувається у «Відкритому офісі» Платформи взаємодій «Простір», що розташований у головному корпусі НУВГП на вулиці Соборна, 11.

Перед цим потрібно зареєструватися за посиланням “Кіношколи у Рівному” у мережі Фейсбук: https://www.facebook.com/filmrivne

Заняття у “Кіношколі у Рівному” - безкоштовне.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами