Ми у Facebook
02.06.2017, 16:15

Офіційно: «Верес» отримав атестат на участь у Прем’єр-лізі [+Відео]

У п’ятницю, 2 червня, у Києві відбулися загальні збори учасників Прем`єр ліги України – головного та найпрестижнішого турніру з футболу для вітчизняних команд. На них було офіційно підтверджено отримання рівненським «Вересом» права в найближчому сезоні зіграти серед української футбольної еліти.
З цього приводу Олексій Хахльов, президент НК ФК «Верес» та голова Рівненської обласної федерації футболу, на власній сторінці у соцмережі написав про це наступне:

«РАЗОМ - МИ СИЛА!

Знаю, частина з вас іронічно посміхається, коли чує чи читає від мене це гасло. Але два роки тому, так само іронічно посміхалися, коли ми з вами заявили про відродження великого футболу на Рівненщині. Потім іронічно посміхалися, коли ми з вами сказали, що мріємо про "Верес" у першій лізі. На нас з вами дивились дивно, коли ми підняли планку і сказали: "Верес" буде у Прем'єр лізі!"

Не все дається легко, але потрібно діяти, робити, будувати, боротись і головне - БАЖАННЯ!

Я хочу привітати вас з виходом Народного клубу "Верес" до Української Прем'єр-ліги! Разом ми сила! Разом ми сила у прагненні змін і кращого життя, разом ми сила на майдані і полі бою, разом ми сила на футбольному полі і на трибунах. Разом ми сила у молитвах і мріях. Наша мрія збулася і вже за місяць наша червоно-чорна команда стартує у вищому дивізіоні українського футболу! Я вдячний вам, за те, що ми разом мріяли! Особливо та безмежно вдячний нашому партнеру «Лімо» за те, що повірили і підтримали. Знаю, разом ми зможемо ще багато досягти і здивувати не лише Україну, а й цілий світ.

Я хочу щоб ми з вами знову почали мріяти!!! Мріяти про новий і сучасний стадіон у Рівному. Мріяти про "Верес" у єврокубках. Ми це можемо! Бо разом - ми сила!!!»

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» не зумів забити «Черкаському Дніпру»

Рівненському «Вересу» дозволили зіграти в українській Прем’єр-лізі – ЗМІ



Інформація про підвищення в класі викликала бурю емоцій у вболівальницькому середовищі. Пропонуємо ознайомитися з реакцією відомого футбольного ультрас, якого більшість знає як «Гуліта» (Увага! Ненормативна лексика)








На правах реклами