Ми у Facebook
05.06.2017, 13:00

У Рівному побував гурт "THE HARDKISS": "Текстильник " двигтів(+ФОТО, ВІДЕО)

Вечір п'ятниці, 2 червня, надовго залишитися у пам'яті рівнян. Гурт "THE HARDKISS" привіз до Рівного неймовірне світлове шоу, та вразив глядачів потужним звучанням. Від шквалу емоцій, які вирували у залі, дрижав увесь палац культури.
Рівняни втомлені від щоденних турбот та виснажені весняними холодами, поволі займали свої місця у залі. Складалось враження, що рок у "Текстильнику" не "вдарить" як слід. Проте з першого спалаху світла, з першого акорду бас-гітари всі зрозуміли, що "THE HARDKISS" "розірве" нудьгу на шматки.



Вже після першої пісні фанати не йняли себе від захвату. Шоу перевершило всі очікування. Гурт порадував як давнішими треками, які кожен у залі намагався підспівувати, так і новими хітами. Бурхливими оплесками глядачі зустріли пісню "Антарктида". Солістку гурту, Юлю Саніну буквально засипали букетами рожевих піон.



Коли звучала пісня "Прірва", всі завмерли від неймовірно чуттєвого звучання.



Фан-клуб підготував для артистів плакати та листівки з червоними серцями, і незважаючи на сидячі місця, "відривався" під запальну музику, покинувши теплі крісла.



Концерт вже йшов до логічного завершення, проте емоції не вщухали.



Переглянути відео з виступу "THE HARDKISS"

"На біс" "THE HARDKISS" викликали шаленими оплесками і тупотом, від якого здригався увесь зал.



Традиційно наприкінці музиканти зробили селфі з глядачами. Гурт "THE HARDKISS" подякував за теплий прийом та попрощався до нових зустрічей!




Переглянути відео з виступу "THE HARDKISS"



Статті до теми:
The HARDKISS зіграли у Рівному драйвовий концерт (+ВІДЕО)
Гурт “THE HARDKISS” підкорив Рівне неймовірною музикою та світловим шоу







На правах реклами