Ми у Facebook
07.06.2017, 20:00

8 червня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

ОГО згадує пам’ятні події, видатних людей, вітає з річницею, ювілейною датою, Днем народження та Днем ангела!
У четвер, 8 червня 2017 року, у багатьох країнах світу відзначають дуже цікаве неофіційне свято, яке походить з Мексики, - День домогосподарки і домохазяїна. Американські економісти підрахували, що супупний дохід домогосподарки (не плутати з хатньою помічницею), якщо враховувати всі спеціальності, які вона суміщає, має дорівнювати 11 тисяч доларів в місяць! На жаль, важка домашня праця зі створення домашнього затишку та виховання дітей ненормована і безоплатна... її часто не помічають і не поважають навіть найближчі люди... Мовляв, ти і так сидиш вдома!.. ОГО вітає вас, шановні домогосподарки, й бажає хоч цей день присвятити собі, а не домашнім клопотам!

Цього дня 1869 року американець Айвз Макгаффні запатентував пилосос - добрий помічник домогосподарок та їхніх чоловіків, які час від часу допомагають своїм благовірним з прибиранням квартири.

Православні християни вшановують пам'ять апостола Карпа, одного з 70-ти.

Іменини святкують: Георгій (Юрій), Іван, Карпо, Макар, Олександр, Олена.

Сьогодні - День ангела Олени. Вітаємо рівнянок!


Якщо ви хочете привітати на порталі ОГО своїх колег, близьких, рідних чи друзів з днем народження, ювілеєм, днем ангела - надсилайте свої вітання та фото іменинників на info@ogo.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Ювілеї, свята, дні народження у Рівному 5 - 11 червня
Свята, пам’ятні та ювілейні дати у червні 2017
Вітання з Днем ангела: вірші та смс

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram








На правах реклами