Ми у Facebook
09.06.2017, 15:52

Коли поховають загиблого сина директора рівненського льонокомбінату

Як повідомляло ОГО, 8 червня на трасі Житомирщини на смерть розбився Дмитро Червонюк. Хлопцю було всього 23 роки.
Як повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Житомирській області, водій мотоцикла «Yаmаhа», Дмитро Червонюк, рухаючись поблизу с. Більковець Коростишівського району, у напрямку м. Житомира, зіткнувся з вантажівкою, водій якої виконував маневр розвороту і зупинився у зоні дії відповідного дорожнього знаку на додатковій смузі для гальмування (розвороту), пропускаючи попутній транспорт. До речі, він був був ініціатором і керівником проекту із запуску нової лінійки продукції під ТМ "Льонокомбінат-Goldi" - Goldi Jeans — перших українських джинсів, виключно вітчизняного бренду.




Сьогодні на Рівненському льонокомбінаті жалоба. Змін у виробничому режимі немає, але прапори біля входу на підприємство приспущені та пов'язані чорними стрічками. Рівняни, вшановуючи пам’ять Дмитра Червонюка, приносять до рівненського льонокомбінату квіти.

Поховають Дмитра Червонюка завтра, 10 червня, у Хмельницькому, де він народився. Церемонія прощання розпочнеться о 10:00 у будинку родини Червонюків. Панахида відслужать о 12:00. Похорон відбудеться на міському кладовищі у хмельницькому мікрорайоні Лезневе.

Про це повідомляє видання Голосно.
Фото звідти ж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:


Керівник рівненського льонокомбінату втратив в ДТП свого сина

Подробиці смертельної ДТП, де загинув син Олега Червонюка

Чим займався на рівненському льонокомбінаті загиблий син Олега Червонюка (+ФОТО)

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережі Facebook та у Telegram





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ