Ми у Facebook
12.06.2017, 15:00

На Рівненщині затримали наркодилера (+ВІДЕО)

Співробітники Служби безпеки України спільно з польськими колегами викрили на Рівненщині наркоугруповання, яке контрабандно ввозило в Україну психотропи для виготовлення метамфетаміну.
Організатор угруповання налагодив поставки в Україну з Європи прекурсорів для виготовлення «важких» наркотиків. Через розгалужену мережу дилерів зловмисники реалізовували товар на території Рівненської та Львівської областей.

Оперативники спецслужби спільно з прикордонниками затримали двох кур’єрів наркоділків на міжнародному пункті пропуску «Краковець» у Львівській області. Під час огляду машини співробітники спецслужби вилучили майже сім тисяч пігулок із вмістом псевдоефедрину.



Фатальний політ: стало відомо, через що розбився літак на Рівненщині (+ФОТО)

Одночасно співробітники СБ України затримали у Здолбунові на Рівненщині організатора угруповання під час спроби продажу чергової партії наркотиків. Правоохоронці також виявили лабораторію в орендованому наркоділками ангарі, з якої вилучили обладнання для виготовлення амфетаміну та авто-трейлер обладнаний під пересувну нарколабораторію.



На Рівненщині хлопчик загинув граючись

Тривають слідчо-оперативні дії для притягнення до відповідальності всіх встановлених правоохоронцями наркоділків.



За матеріалами прес-групи УСБУ в Рівненській області





На правах реклами