Ми у Facebook
20.06.2017, 16:07

ПриватБанк розвиватиме в Україні доступну іпотеку разом з ДІУ

ПриватБанк підписав меморандум про співробітництво в сфері іпотечного кредитування та лізингу житла з Державною іпотечною установою, що дозволить банку активізувати впровадження програм доступного кредитування житла.
Як повідомив керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун, співробітництво найбільшого банку з ДІУ дає можливість впровадити нові сучасні програми забезпечення житлом українців, насамперед військовослужбовців, за рахунок поєднання передових технологій банку та можливостей стимулювання доступної іпотеки з боку держави.

«Сьогодні ми разом прагнемо якнайшвидше відновити в країні іпотечне кредитування на базі світового досвіду, нових можливостей та технологій, що є в банку, – відзначив Андрій Ковтун. – Активне залучення фінансування за допомогою наших партнерів ДІУ та держави допоможе створити простий та доступний лізинговий механізм фінансування будівництва нового житла для громадян, передусім для тих, хто захищає країну та потребує покращення житлових умов для своїх родин».

Зокрема, меморандум банку та ДІУ передбачає, що банк зможе виступати як первинним іпотечним кредитором з надання довгострокових іпотечних кредитів, так і уповноваженим агентом ДІУ в разі забезпечення громадян житлом. Зі свого боку, Державна іпотечна установа сприятиме залученню фінансування на внутрішньому та зовнішньому фінансових ринках шляхом випуску цінних паперів ДІУ, у тому числі з додатковим забезпеченням у вигляді державних гарантій і спільних програм з іпотечного кредитування та лізингу житла.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ